Taťana G. Brzobohatá: Bojuje o peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Taťana G. Brzobohatá: Bojuje o peníze!

Taťána Gregor Brzobohatá
Taťána Gregor Brzobohatá (Paul de Luna)

Není jen krásná, ale také má srdce na pravém místě. Miss World 2006 Taťána Kuchařová (30), provdaná Gregor Brzobohatá. Nejenže je předsedkyní správní rady nadace Krása pomoci, ale také ambasadorkou SDGs (Cíle udržitelného rozvoje).

A právě v této funkci vyrazila na zasedání Komise o postavení žen v sídle OSN v New Yorku. Zde promluvila o tom, jaká je situace žen v naší společnosti. „Musíme se zaměřit na boj proti stereotypům, boj proti nerovnému odměňování žen a mužů a podporu sebevědomí žen,“ řekla mimo jiné Taťána, přičemž zdůraznila hlavně fakt, že jsou u nás platy žen až o 22 procent nižší než platy mužů. „Je důležité posilovat sebevědomí žen, aby samy věřily, že si zaslouží stejné ohodnocení, jako mají muži,“ dodala.

Taťána Kuchařová je Miss Vodník? Kráska se objevila v zeleném účesu! Proč?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
23. 3. 2018 • 11:40

Blbá a zvani o ničem?? a to zvracis ty vypatlany bellmeku?? ;- D raději pokračuj ve vytírání šmudlo to ti jde líp než ty bláboly

-bello-
23. 3. 2018 • 01:10

Tak fajn! v 5. bodě Rovnosti mužů a žen mají cíl : 5.c ) Přijmout a posílit vhodné politiky a vymahatelné právní předpisy pro prosazování rovnosti žen a mužů a posilování postavení žen a dívek ve všech sférách. Očekávám tedy, že sem Gregor Kuchařka zajede přijímat a posilovat politiky a zvedat tím ženským sebevědomí.Blbá je jak poleno.Vzdělání téměř nula, odbornice tak leda na podvazkový pasy nebo podprdy. Vidím, koho dosazují na ty funkce .Žvaní o ničem , obecné kecy. A vsadím se, že ukecala bulvár, aby ji tituloval tady jménem Kuchařová, zatímco jen se za ní zaklapnou dveře ( a hranice ) je z ní ihned Gregor Táňa.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.