Utrpení Erbové: Penis v mobilu a sprosté zprávy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Utrpení Erbové: Penis v mobilu a sprosté zprávy!

Vlaďka Erbová musí navštěvovat odborníka.
Vlaďka Erbová musí navštěvovat odborníka. (Facebook)

Exmanžel Tomáš Řepka (44) a jeho partnerka Kateřina Kristelová (38) ji srazili na dno! Tato dvojka podala falešný pornoinzerát, v němž figuruje jméno a telefonní číslo modelky. Erbová se po útoku expartnera zhroutila a musí navštěvovat odborníka. Fotbalistu a moderátorku začala stíhat policie. To je tedy situace!

„Musela jsem vyhledat odbornou pomoc. Pravidelně týdně docházím na terapie k psychologovi a psychiatričce a snažím se rozebrat svoje problémy i s někým nestranným,“ svěřila se Blesku Erbová.

„Měla zdravotní potíže již předtím a kvůli těmto útokům na její osobu se její stav zhoršil,“ potvrzuje slova modelky policejní dokument. Tomáše Řepku a Kateřinu Kristelovou zachytila kamera v bance při placení inzerátu. Celou vinu ale na sebe vzal fotbalový bouřlivák. „Kačka v tom nehraje roli, jí se to netýká. Jsme partneři, chodíme spolu všude,“ okomentoval situaci Řepka.

Kristelová se této obhajoby drží a nechává tak svého partnera vše “vyžrat“. Kromě toho, že bývalý sparťan trápí svou EX, ubližuje prý i synovi Markusovi. Nepopřál mu totiž k jeho 6. narozeninám a dlouho za ním nepřijel. „Čekal, že se tatínek ozve, přijede za ním. Jenže to se za poslední rok stalo pouze jednou, bohužel…,“ prozradila Vlaďka. Nalezení penisu v mobilu nebo to, že by se Markus dozvěděl o probíraném inzerátu, je tak ve srovnání s tímto menší trápení.

 Sexuální útok na Erbovou: Řepka Kristelovou brání, policie má ale jasno!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.