Radostná novina Vaidišové a Štěpánka: Čekají miminko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Radostná novina Vaidišové a Štěpánka: Čekají miminko!

Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová čekají narození prvního potomka
Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová čekají narození prvního potomka (facebook.com)

Bývalá tenisová hvězda Nicole Vaidišová (28) čeká miminko s exmanželem Radkem Štěpánkem (39). Tihle dva k sobě jednoduše patří a miminko je toho dalším důkazem! Bude to holka nebo kluk?

„Jsme šťastní, že se s vámi můžeme podělit o radostnou zprávu, že se v létě dočkáme našeho přírůstku do rodiny, a zároveň odhalit první pořízené dupačky do šatníku miminka,“ pochlubil se zamilovaný páreček na sociální síti u fotky dupaček, na kterých je anglicky napsáno: Můj táta hraje tenis lépe než tvůj táta.

Nicole a Radek spolu mají opravdu pestrou milost. Poprvé spolu začali randit v roce 2007 a o tři roky později se konala jejich velkolepá svatba. Bohužel se nad párem začala stahovat mračna a tak se v roce 2013 rozvedli. První návrat nastal v roce 2015, ale opět se po nějaké době rozešli. Už to vypadalo, že je s nimi nadobro konec, ale osudová přitažlivost je potřetí v roce 2017 spojila. Věříme, že díky miminku a zralejšímu věku spolu tihle dva už zůstanou. Zda to bude holčička nebo chlapeček ještě neprozradili. Velká gratulace a hodně zdravíčka! 

 Tenistka Nicole Vaidišová provokovala sexy prádlem s obojkem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
krismarie9...@...
21. 3. 2018 • 11:41

Ahoj, drahoušku, já jsem Kristen Marie Griest vojenský Lady United State, chci si s tebou založit vzájemné přátelství. Představím se lépe a pošlu ti fotku, jakmile obdržím poštu. Děkuji vám a pozdravům. Kristen Marie Griest.Reply na tento příspěvek s touto adresou (kristenmarie450@gmail.com) rychleji reagovat na lepší řešení prostřednictvím své e-mailové adresy výše a níže, odkazuje na všechny vaše lidi Jsou šťastní a zůstávají v kontaktu! S pozdravem, E-mail: kristenmarie450@gmail.com        Capt.Kristen Marie Griest

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.