Z otylého »zvířete« (26) je Disney princ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Z otylého »zvířete« (26) je Disney princ!

Jeffrey Kendall
Jeffrey Kendall (Foto: cas.sk)

Jeffrey Kendall (26) trpěl nadváhou, byl nezaměstnaný a velmi deprimovaný. Místo toho, aby si ve svém věku užíval života naplno, nebyl Kendall vůbec šťastný. Vše se naštěstí změnilo díky jeho kamarádovi.

Podle portálu Best Life Online žil Jeffrey společně s matkou, o kterou se staral, protože utrpěla vážné zranění mozku. „Když se zpětně podívám na tu dobu, neměl jsem smysl života a byl jsem deprimovaný,“ řekl Jeffrey portálu Best Life Online.

Naštěstí pro Jeffreyho se jeho nejlepší kamarád rozešel se svou přítelkyní a rozhodl se, že začne cvičit a Jeffrey bude jeho parťákem. V tom momentě se Jeffreymu změnil život, začal chodit do posilovny a zhubl 30 kilo. „Začal jsem pomalu, postupně mě začalo cvičení bavit a dostal jsem se z toho. Každý den jsem začal cvičením a posloucháním Beatles. Brzy mě začala bavit jóga, začal jsem se zdravě stravovat. Zhubnul jsem 30 kilo a odešla i deprese,“ svěřil se Jeffrey se svým příběhem.
Jeffrey na sociální síti Instagram zveřejnil své fotografie před tím než začal cvičit a také fotografii poté, co se mu změnil život. Kromě chvály se Jeffrey dokonce dočkal srovnání s pořádným krasavcem. Někteří ho nyní srovnávají s Disney princem!

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.