Slováček promluvil o svatbě s Gelemovou! Lucie má představy a přání | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slováček promluvil o svatbě s Gelemovou! Lucie má představy a přání

Lucie Gelemová a Felix Slováček na vernisáži Luciiných obrazů
Lucie Gelemová a Felix Slováček na vernisáži Luciiných obrazů (Robert Klejch)

Od doby, co se dal manžel Dagmar Patrasové (61) Felix Slováček (74) dohromady s pohlednou Lucii Gelemovou (35) září štěstím a láska z nich srší kdekoliv se společně ukážou. Hudebník na otevření nového obchodu pro pány v doprovodu své partnerky promluvil nejen o jejich společné vášni, ale také o svatbě.

Cestování zamilovaný pár prý spojuje nejvíce. Dokonce stihli navštívit vysněnou destinaci. „Jeden z mých snů byl Řím. Tam jsme se podívali. Ale on mi ty sny Felix plní každý den, co s ním jsem,“ svěřila se Gemelová.

Přesto, že si pár skvěle rozumí a mají toho mnoh společného, veselka dle Slováčka zatím není na pořadu dne. „Svatbu nevidím zatím ve věštecké kouli,“ řekl Slováček podle revui.idnes.cz
I když že Slováček svatbu vidí v nedohledu, zřejmě i z důvodu, že je stále ve svazku manželském s Patrasovou, jeho partnerka Gelemová má již představy o svatbě. „Mám představy. Pochopitelně. Jako každá žena mám představy a přání. A uvidíme, až přijde ten správný čas,“ řekla Gelemová pro revue.idnes.cz.

Felix Slováček v šoku z fotky Dády Patrasové: Moje žena má problém!

Video se připravuje ...


 

 

 



Přečtěte si
-bello-
21. 3. 2018 • 00:05

To aby si holka pospíšila.Správný čas taky přijít nemusí.To taková Eliška Kaplicky ( no fuj ! ) s sebou mrskla jinak.Má aspoň skoro-pohrobka

majojo
20. 3. 2018 • 23:54

Lucie má své představy a přáíní iod chvíle, kdy pohlédla do zrcadla a zjistila, že je krásná. Takže si musí nabrnknout plešqtýho bohatýho dědka, aby se to svět dozvěděl. Mimochodem proč se nikde nehovoří o tom, proč skončilo její první manželství a kdo byl ten šťastlivec?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.