Kristelová zatlouká, jak může: Erbová i policie mají jasno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kristelová zatlouká, jak může: Erbová i policie mají jasno!

Kateřina Kristelová, Vlaďka Erbová
Kateřina Kristelová, Vlaďka Erbová (David Kundrát, archiv)

Policie stále řeší případ falešných profilů modelky Vlaďky Erbové (36) na erotických internetových portálech, které tam podle všeho nechal založit Tomáš Řepka (44) se svou partnerkou Kateřinou Kristelovou (38). Oba ze začátku zapírali, ale nyní veškerou vinu na sebe bere Řepka. Z policejního dokumentu ale vyplývá opak a jasno v tom má i napadená Erbová.

„Kačka v tom absolutně nehraje žádnou roli, jí se to netýká. To je jediné, co k tomu můžu říct. Jsme partneři, chodíme všude spolu,“ řekl bývalý fotbalový reprezentant Blesku.

Řepka se pokouší svou partnerku Kateřinu bránit a popřít, že by v perverzním inzerátu měla prsty. Sama Kristelová se brání zuby nehty a nařčení popírá. „Mě se to netýká! Nespojujte mě s událostí, se kterou nemám nic společného! Tak to je. Já můžu chodit, kamkoliv chci, Tomáš je můj partner. Nemám s tou událostí nic společného. Nemám, nikdy jsem neměla a nikdy mít nebudu,“ řekla rozčílená Kristelová.

Zatímco Řepka bere vinu na sebe a Kristelová jakékoliv spojení s inzerátem popírá, policie má o věci jasno. „Vzhledem k tomu, že prověřováním zjištěné a odůvodněné skutečnosti nasvědčují tomu, že byl spáchán trestný čin a že ho spáchaly určité osoby, policejní orgán rozhodl o zahájení trestního stíhání Tomáše Řepky a Kateřiny Kristelové,“ stojí v usnesení, které má Blesk k dispozici.

Policie se opírá o kamerové záběry z  19. září 2017, podle kterých je zřejmé, že v bance, z níž byla provedena platba za sexuální inzeráty, byl nejen Řepka, ale také jeho partnerka. „Kristelová drží v ruce mobilní telefon a dává pokladníkovi pokyny k platbě. Řepka následně poplatek uhradí bankovkami 2 x 500 Kč, 1 x 200 Kč a mincí 10 Kč. Po platbě byl inzerát 19. 9. 2017 v 10:46 hod. zveřejněn na stránkách.

O tom, kdo stojí za perverzním inzerátem má jasno i napadená Erbová. „Jsem přesvědčena, že strůjcem všeho je Kateřina Kristelová, protože Tomáš by vymyšlení takovéto konstrukce nebyl schopen,“ napsala modelka Blesku. „Je manipulován a ovlivňován svou současnou přítelkyní. Žila jsem s ním skoro osm let a troufnu si říct, že ho znám velmi dobře. Nikdy nebyl zastánce a příznivcem žádných sociálních sítí, počítač nikdy neovládal a nepoužíval. Nevím, čím jsem si zasloužila takovou pozornost jeho partnerky, že má neustále potřebu mě řešit, a hlavně mě mi ubližovat,“ řekla Erbová Blesku.

V případě prokázání viny hrozí Řepkovi nástup do basy. Bývalý fotbalový reprezentant v září Blesku přiznal, že je v podmínce, kvůli řízení pod vlivem alkoholu.

Skandál v televizi! Řepka utekl z rozhovoru, Kristelová chtěla ovlivnit obsah!

Video se připravuje ...


 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.