Tereza Pergnerová (43): Děsivá zpověď o temném období | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tereza Pergnerová (43): Děsivá zpověď o temném období

Tereza Pergnerová
Tereza Pergnerová (infografika Aha!)

Moderátorka Tereza Pergnerová (43), která je známá především díky své závislosti na LSD a na pervitinu otevřeně promluvila o své cestě. Zažila chvíle velké slávy i pády na životní dno. Po několika pobytech v léčebně a bojích je Pergnerová čistá a žije spokojený život.

Pergnerová po patnácti letech promluvila o drogách. Spolu s reportérem a cestovatelem Josefem Formánkem promluvili o tajemství svých životů při akci Dvě srdce jako klíč v pražském kostele U Salvátora.

"Ano, byla jsem tři roky tvrdě závislá. Skončilo to v roce 2003. Teď po těch patnácti letech se na všechno, co bylo, dívám tak, že to, co se přihodilo, mělo být. Že to byla lekce, nějaká cesta sama k sobě a teď v tuto chvíli mohu říci děkuji za ni," tvrdí Tereza podle super.cz.
Moderátorka zápasila s drogovou závislostí velmi dlouho, dokonce v té době přivedla na svět prvního potomka. Nyní Pergnerová žije spokojený život a je už patnáct let čistá. "Léky na zlo i na duši nikde nekoupíme, ty si nosíme každý v sobě a někdy je to jejich hledání delší a komplikovanější. Jak bylo řečeno, já jsem to zvládla a mám za sebou patnáct let čistého života, kdy jsem postupně nacházela sama sebe. Je to o tom, aby člověku samotnému se sebou bylo dobře, aby si rozuměl, sám si kladl i nepříjemné otázky a sám si na ně odpovídal. Život není přece jen o zlých věcech, je především o radosti, lásce k němu i sobě samému a k druhým. Tím já teď žiji,“ dodala moderátorka pro super.cz.

Na video s Terezou Pergnerovu se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Labello
30. 3. 2018 • 11:52

Krásná a silná žena, která se nestydí za svou minulost, přijala ji s pokorou, moc jí fandím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.