Kšefty Bílé v ohrožení! Šokující dodatek ve smlouvě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kšefty Bílé v ohrožení! Šokující dodatek ve smlouvě

Lucie Bílá je alergička.
Lucie Bílá je alergička. (Anna Kovačič)

Lucie Bílá (51) je bez diskuzí naše nejúspěšnější zpěvačka. Žádný z jejích fanoušků by si asi nedokázal představit, že by během pár let pověsila kariéru na hřebík a užívala si klidu. Bílou práce baví a je stále fit a tak ji jen tak něco nezastaví. I když jedna věc by ji mohla dostat do kolen a proto musí mít speciální dodatek ve smlouvě!

Na chaloupku, kterou má zpěvačka v přírodě nedá dopustit. Vůni květin, trávy a stromů jednoduše zbožňuje. Ne všechny rostlinky jsou ale její kamarádky, jedna by ji mohla dokonce odrovnat.

„Tak to jednoznačně gerbery! To byly květiny mojí maminky a vždycky mi ji připomenou. Co naopak nemůžu, to jsou lilie. Když mi je někdo dá třeba tři písničky před koncem koncertu, tak už to nedozpívám,“ odpověděla se smíchem na otázku jaké květiny dostává na jeviště.

„…Jednou jsem na vystoupení skřehotala a nevěděla proč. A pak jsem zjistila, že tam byla celá výzdoba z lilií. Od té doby mám ve smlouvě: Pozor na lilie!“ dodala Lucie Bílá. Pokud tedy chcete, aby se alergička Lucka na koncertu neudusila, neposílejte leč krásné, ale nebezpečné lilie!

 Lucie Bílá o orchidejích

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.