Herečka Jiřina Bohdalová (86): Na zahájení Febiofestu...TRAPAS ROKU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Jiřina Bohdalová (86): Na zahájení Febiofestu...TRAPAS ROKU!

Jiřina Bohdalová (86) na slavnostním zahájení Febiofestu »pohřbila« francouzského herce a zpěváka Charlese Aznavoura (93).
Jiřina Bohdalová (86) na slavnostním zahájení Febiofestu »pohřbila« francouzského herce a zpěváka Charlese Aznavoura (93). (Martin Hykl)

Trapas, i když nechtěný! Jiřina Bohdalová (86) na slavnostním zahájení Febiofestu »pohřbila« francouzského herce a zpěváka Charlese Aznavoura (93), který na 25. ročníku filmového festivalu převzal čestnou cenu Kristián. A ještě se tomu smála!

Herečka dorazila v doprovodu svého miliardáře Ľubomíra Focka (63) mezi prvními. Na červený koberec vstoupila s velmi dobrou náladou, kterou rozdávala všude kolem sebe. Zaskočila ji otázka, zda ví, že by měl dorazit také světoznámý šansoniér. „On tu bude Aznavour? On ještě žije?!“ divila se Jiřina velmi upřímně a nahlas. „A kolik mu je? Třiadevadesát? Tak to je ještě o šest let starší než já!“ snažila se zachránit situaci. A pak se sama smála tomu, co se jí povedlo za trapas!

„Víte, já nemám moc času sledovat ani filmy a zprávy si přečtu občas. Věděla jsem, že tento fantastický zpěvák má už požehnaný věk,“ dodala omluvně Bohdalová a dušovala se, že to nemyslela nijak ve zlém. Zároveň podotkla, že si ale s šarmantním Francouzem nezatančí, jelikož má s sebou vlastní doprovod. A také se těší, že si vychutná atmosféru filmového večera.

Šansoniér: Já nejsem mrtvý!
Charles Aznavour je arménsko-francouzský šansoniér, textař, herec, diplomat a podnikatel. Hrál v 60 filmech, složil přes 1000 písní a prodal přes 100 milionů hudebních nosičů. V roce 2011 se na internetu rozšířila zpráva, že zemřel. Aznavour však v reakci na to v radiu RTL s úsměvem prohlásil: „Já nejsem mrtvý!“ Důkazem toho je i jeho pobyt v Praze. Přiletěl nejen převzít cenu, ale především zazpívat. Vstupenky na včerejší koncert v Kongresovém centru stály od tří do osmi tisíc korun!

Na video s Jiřinou Bohdalovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.