Útok na Neckáře kvůli Zemanovi: Je to bisexuální fízl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Útok na Neckáře kvůli Zemanovi: Je to bisexuální fízl!

Neckáře těžce zkritizoval hudební kritik kvůli Zemanovi.
Neckáře těžce zkritizoval hudební kritik kvůli Zemanovi. (Foto ara)

Václav Neckář to pořádně slíznul od hudebního kritika Jana Rejžka. Tomu se nelíbilo, že zpěvák vystoupil na oslavě inaugurace prezidenta Miloše Zemana. Prostřednictvím svého účtu ho poté v komentářích na sociální síti nazval bisexuálním fízlem!

Svůj ostrý a kritický jazýček tentokrát Jan Rejžek použil proti Neckářovi. Ten ale není zdaleka jediným člověkem, do kterého se drsně pustil. Rejžek je silným odpůrcem prezidenta Miloše Zemana a tak na něm nenechá nit suchou. Například po jeho znovuzvolení, ho kritik označil jako trosku, která by už dávno měla ležet v LDN.

Ostrými slovy nešetří

„Tak furt marně čekám na pozvánku do Španělského sálu a nic. Tak holt musím večer zas na ten Václavák,“ napsal Rejžek. V komentářích poté jeden jeho fanoušek či přítel reagoval na vystoupení Václava Neckáře na již zmíněné oslavě. Rejžek se později nebál pustit do útoku proti zpěvákovi a vypustil do světa velmi ostré označení.  „Proč by měl tenhle bisexuální fízl překvapit?“  napsal.

To, že s tímto výrokem Rejžek přestřelil si myslí i hudebníkův manažer a koncertní producent Aleš Trdla. „Vůči vyjádření pana Rejžka v kontextu se včerejším vystoupením Václava Neckáře na Hradě se musím ohradit. Velmi mne to zaskočilo, obzvlášť od něj, od erudovaného hudebního kritika, který jistě velmi dobře ví, co v uměleckém světě právě Vašek Neckář dokázal a čím si prošel,“ řekl Trdla Expres.cz. „Pan Rejžek je mi lhostejný. Jestli se o někom takhle vyjadřuje, tak to o něm leccos vypovídá,“ vyjádřil se k situaci Neckářův bratr Jan Neckář.

 Neckář vzpomínal na Ostře sledované vlaky: Co mu řekl Menzel?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
19. 3. 2018 • 19:23

Trapné, ubohé a nenávistné kritiky pana Rejžka nelze brát vážně. Musí se za nimi skrývat nějaký velký mindrák.

joudajoudovy
18. 3. 2018 • 13:31

kdo rejzek? ahaaaa, ten soudruzsky nomenklaturni antabus pisici a zvanici v mediich UV KSC..... a to veru byly uvedomele blaboly )))

dama
16. 3. 2018 • 19:38

Do koho si tato nula ještě kopne. To je představitel naší demokracie, která demonstruje za svobodu a " kultivovanějšího prezidenta "? Vašek Neckář něco dokázal, na rozdíl od té nuly. Co dělal před listopadem. Tehdy jsem o něm nikdy neslyšela. Jestli tím fízlem, možná i bisexuálním, nebyl on sám...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.