Hvězda ORDINACE Rychlý (52): NEJMOCNĚJŠÍ MUŽ! Dohazuje kšefty synovi i prezidentovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hvězda ORDINACE Rychlý (52): NEJMOCNĚJŠÍ MUŽ! Dohazuje kšefty synovi i prezidentovi

Petr Rychlý jako Čestmír Mázl v Ordinaci v růžové zahradě 2
Petr Rychlý jako Čestmír Mázl v Ordinaci v růžové zahradě 2 (Martin Hykl, TV Nova, reprofoto ČT)

Známost s hvězdou Ordinace v růžové zahradě 2 Petrem Rychlým (52) je vstupenkou před kamery. Představitel primáře Čestmíra Mázla má totiž obrovský vliv na obsazení v seriálu. Díky němu si v něm zahráli nejen jeho dva synové, ale také např. tenistka Petra Kvitová (28), písničkář Jan Nedvěd (71) a dokonce i prezident Václav Havel (†75).

2009: Syn Ondřej (25)

Čím si to zasloužil: člen rodiny a vystudovaný herec
Prostřední ze tří hercových synů se objevil v jubilejním 150. díle. Zahrál si v něm stydlivého chlapce, který se zamiloval do jedné z pacientek. O rok později se ale do Ordinace vrátil v mnohem větší roli nemanželského syna primáře Mázla. „S celým nápadem přišel Petr Rychlý, nám se to líbilo a jedna z nejvýraznějších dějových linek podzimu byla rázem na světě,“ přiznala tehdy šéfka seriálu Lenka Hornová (51).

2010: Prezident Václav Havel (†75)

Čím si to zasloužil: díky manželce Dagmar Havlové (64)
Herec a bývalá první dáma jsou nyní kolegové v Divadle na Vinohradech. To ona se přimluvila u manžela, aby vystoupil ve speciálním silvestrovském díle, který si Rychlý nejen vymyslel, ale také ho režíroval. „Komu se poštěstí, že režíruje Václava Havla, když on sám už zdatně režíruje. Vážím si navíc jeho herecké pokory, neboť dokázal, že není malých rolí,“ řekl Petr o dílu, který se odehrával v Mázlově snu. Čestmírovi se zdálo, že vrátil v čase o 25 let zpět, kde se setkal s Havlem jako disidentem.

2017: Jan Nedvěd (71)

Čím si to zasloužil: setkáním v rámci show Tvoje tvář má známý hlas
„Potkali jsme se při nahrávání písně Kohout, kterou zpíval v Tvojí tváři. Já jsem se mu zmínil, že s Pavlínkou na Ordinaci rádi koukáme. Petr to poslal dál, nápad se líbil a vidíte, jsem tady,” vysvětlil písničkář, jak se dostal do vánočního dílu Ordinace, kde hrál sám sebe. Pro Nedvěda to navíc byl dárek k sedmdesátinám. „Byl to dárek nejen pro mě, ale i pro manželku, která miluje Ordinaci a sleduje s napětím, co se v ní všechno děje,“ dodal Jan, který byl z natáčení nadšený.

2018: Petra Kvitová (28)

Čím si to zasloužila: herec je jejím velkým fanouškem
Všechno to začalo hercovým přáním k Petřiným narozeninám. A protože bylo spojené s výzvou, až Kvitová po úraze vyhraje první turnaj, že jí zajistí roli, tenistka jako obrovská fanynka seriálu koncem loňského roku opravdu stanula před kamerou. „Kvitová na oplátku Rychlému věnovala nový bag s věnováním, protože se jí nelíbil ten jeho starý, se kterým hrál,“ prozradil deníku Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu.

2018: Syn Petr (11)

Čím si to zasloužil: člen rodiny
V dnešním díle, kde se objeví Petra Kvitová, si zahrál také hercův nejmladší syn. Protože také miluje tenis jako jeho otec, Rychlý mu zajistil alespoň maličkou roličku a tím pádem i celý den na place se světovou tenistkou. „Zahrál si fanouška Kvitové, který si jde na kurtech pro podpis,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu. To, že se před kamerou objevuje hercův syn, totiž divák nemá šanci zjistit.

 Nečekaný adrenalin v dnešní Ordinaci: Pokažená klapka invalidy Rychlého!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.