Vdova (39) po architektovi Kaplickém (†71): Nový muž (33) v jejím životě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vdova (39) po architektovi Kaplickém (†71): Nový muž (33) v jejím životě!

Vdova po Kaplickém (†71) se po boku mladého fešáka ukázala na udílení cen Český lev.
Vdova po Kaplickém (†71) se po boku mladého fešáka ukázala na udílení cen Český lev. (Foto: Marek Pátek, Pavel Machan, M. Hykl, M. Pátek)

Od smrti Jana Kaplického (†71) letos v lednu uplynulo devět let a od té doby nebyla spatřena Eliška Kaplická (39) po boku jiného muže. To se ovšem změnilo tuto sobotu, kdy se vdova ukázala na udílení cen Český lev po boku pohledného mladíka. Blesk zjistil, o koho se jedná a jak se s Kaplickou seznámil.

Vdova po světoznámém architektovi po boku svého doprovodu rozdávala úsměvy na každou stranu a společně jim to velmi slušelo. Pohledný mladík, který dělal Kaplické doprovod, se jmenuje Jozef Lucák (33) a stejně jako Kaplická pracuje na pražském magistrátu.

Ona je zastupitelka hlavního města Prahy, on dělá asistenta náměstkyni primátorky prof. Ing. Evě Kislingerové (67, ANO), CSc., která má na starost oblast financí a rozpočtu. Během udílení cen Český lev nebyla Kaplická ohledně svého doprovodu příliš sdílná „Doprovází mne přítel,“ řekla stručně vdova po architektovi, za to její doprovod prozradil mnohem více. „Mohu potvrdit, že jsme s Eliškou přátelé. Seznámili jsme u příprav prezentace ke karlínskému Fóru. Víc prozrazovat nechci. Rád si chráním své soukromí,“ řekl Lucák Blesku.

 

Na video s Eliškou Kaplickou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
14. 3. 2018 • 23:15

Přitáhla do Čech z Francie.Natočila slátaninu o tom, jak jsou Češi blbí, že nepostavili Kaplického knihovnu a la krtinec na Letné proti Hradu.Vstoupila do ANO a začala tím pádem kariéru. Co ta, proboha. dělá na Magistrátu?Tý je Praha ukradená. Kromě toho je úchylná , není normální ( a o tom žáná !) mít o 40 staršího chlapa.

blankaflexi
14. 3. 2018 • 17:01

Na první pohled hladová rajda,na ú řadě není k ničemu a hlavně se věnuje ,,lovu,, na nějakou oběť !!! Kdykoliv je záběr z nějaké schůze na úřadu tak je vidět,že se koketně a lascivně rozhlíží po chlapech a hodlá urvat cokoliv a hned !! Chudáci rodiče jejího současného mladšího ,,úlovku,, !!!!

jana52
14. 3. 2018 • 16:32

nic ve zlém, ale ještě, že si vzala pana Kaplického, protože jinak by o ní nebylo ani vidu ani slechu... při pohledu na ní a poslechu jejího projevu, taky není proč by se o ní mělo vědět..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.