Vendula Pizingerová (46): Děsivé přiznání po smrti manžela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vendula Pizingerová (46): Děsivé přiznání po smrti manžela

Vendula si prošla peklem...
Vendula si prošla peklem... (foto Blesk - Marek Pátek)

Do nového pořadu Dany Morávkové (46) přijala pozvání Vendula Pizingerová, vdova po fenomenálním skladateli Karlu Svobodovi a zakladatelka Kapky naděje. Herečce ze seriálu Ordinace v růžové zahradě vylila srdíčko a zavzpomínala na smrt dcerky Klárky a manžela.

Letos by Klárce Svobodové bylo už čtyřiadvacet let. Dcera Karla a Venduly Svobodových zemřela jako malé děvčátko na leukémii, se kterou se léčila v motolské nemocnici. Po smrti milované holčičky založila Vendula Pizingerová nadaci Kapka naděje, která pomáhá těžce nemocným dětem. Osud Vendule připravil další těžkou ránu, když si v roce 2007 vzala život její láska, skladatel Karel Svoboda (†68). Dvakrát si tak prožila deprese, bolest a zoufalství.

„Strašně dlouho jsem nemohla spát. Co umřel Karel, nespala jsem asi šest let. Spala jsem třeba tři až čtyři hodiny denně, protože mi pořád v hlavě jely různé scénáře a černé myšlenky, strachy. Hodně jsem se naučila od moudrých lidí, přečetla mnoho knih, a zjistila, že lidi v sobě mají zakódované nějaké programy, jak by to mělo být. Jenže my nevíme, jestli jsou ty programy správné. A když zjistíš, že si program můžeš vyrobit sama a že se můžeš zachovat úplně jinak, uleví se ti,“ řekla Pizingerová v pořadu Dany Morávkové, a prozradila tak to, co doposud nikde neřekla.

 Proč Pizingerová schovává syna Jakuba (13)? Dostala přísný zákaz!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jana01488@...
25. 3. 2018 • 01:22

anebo

Helic
23. 3. 2018 • 06:27

Sama můžeš za to, jak to s Karlem dopadlo!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.