Těhotnou sedmiměsíční holčičku zachránili lékaři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Těhotnou sedmiměsíční holčičku zachránili lékaři!

Nenarozeného sourozence z dívenky vyoperovali lékaři.
Nenarozeného sourozence z dívenky vyoperovali lékaři. (Foto: ara)

Rodiče teprve sedmiměsíční Prinsy Rathavové z Indie si všimli, že na jejím těle cosi roste. Neváhali a vyrazili s dívenkou k lékaři. Po vyšetření je čekal pořádný šok.

Vzhledem k tomu, že její matka v těhotenství nechodila k lékaři, došlo k šokujícímu odhalení až po dívčině narození. U Prinsy totiž došlo k velmi zřídkavé anomálii. V jejím těle se nacházel plod nenarozeného sourozence.

Sedm měsíců po jejím narození se v Prinsině pánevní oblasti objevil útvar, který nepřestával růst. Vyšetření ukázalo, že se jedná o plod v plodu, neboli "foetus in foeto". „Pacientce jsme z těla vyoperovali nevyvinutý plod nenarozeného dvojčete, který vážil 113 gramů. Měl páteř, hlavu, mozkové tkáně, končetiny a anální otvor,“ prozradil šéf lékařského týmu Rakesh Joshi. Holčička se už po náročné operaci zotavuje.



Přečtěte si
jasnovidec01
26. 3. 2018 • 21:17

ten debil byl novinářskej kretén té nejnižší hodnoty lidstva,jenom aby zaujal čtenáře už titulkem... fekálista má vyšší rozumovou hodnotu než pisálek téhle zprávy

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.