Noční můra Heřmánka: Boj o holé přežití | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Noční můra Heřmánka: Boj o holé přežití

Karel Heřmánek (70)
Karel Heřmánek (70) (Foto Aha! – Daniel Černovský, Twitter, ara)

Vše je v rukou magistrátu! Český herec a principál Divadla Bez zábradlí Karel Heřmánek (70) nemá jistotu, že bude mít příští rok kde hrát. Může se stát, že veškeré hercovo dosavadní úsilí přijde na zmar. Letos končí Divadlu Bez zábradlí smlouva a Heřmánek se právem bojí o svou holou existenci.

„Už rok jednáme o prodloužení, ale zatím nemáme žádný konkrétní výsledek. Nemůžu vám říct, jak na to jsme,“ svěřil se Heřmánek Blesku.  Diváci do paláce Adria velmi rádi chodí a jsou mu věrni již několik let. V Divadle Bez zábradlí se pravidelně pořádají benefiční představení pro Nadační fond Slunce pro všechny a vystupují zde hvězdy jako Jiří Bartoška (70), Dana Morávková (46), Petr Nárožný (79), Simona Stašová (62) či Veronika Freimanová (62).

V Divadle působí také samotný Heřmánek se svým synem Karlem (29) a pochopitelně se bojí o svou holou existenci. A aby těch špatných zpráv nebylo málo, unikla informace, že by pražský magistrát na místo Divadla Bez zábradlí rád nastěhoval Divadlo v Dlouhé. To vzniklo v roce 1996 a sídlí v domě soukromého majitele. Nájem za něj platí právě magistrát, který by tím ušetřil.
„Tuhle verzi jsem taky slyšel,“ řekl Heřmánek podle Blesku. Boj o divadlo, kterému herec dal dlouhých 28 let života, ale za žádnou cenu nevzdá. „Budeme jednat dál,“ slíbill herec Blesku.

Na video s Karlem Heřmánkem ml. se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.