Voborníková v zajetí temných obav | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Voborníková v zajetí temných obav

Miluška Voborníková
Miluška Voborníková (D. Kundrát, M. Hykl)

Pořádně si naložil! Legendární zpěvák Petr Spálený (73) slaví letos 50 let na hudební scéně. A rozhodl se proto vyjet na turné. Odzpívat dvacet koncertů po velkých zdravotních problémech bude pro interpreta hitů jako Plakalo bejby nebo Až mě andělé velmi náročné. Jeho blízcí proto o něj mají strach! 

Spálený měl přes dva roky velké potíže s bederní páteří (při operaci mu do těla vpravili sedm kovových šroubů), ke kterým se přidaly neurologické potíže. Vůbec nevystupoval, ležel doma a bral léky. Loni se ale z ničeho nic zmátořil a vrátil se na scénu. „Už mě zase baví žít! A proto jsem se rozhodl letos připomenout mé výročí vstupu na hudebné scénu. A jako hosta jsem přizval moji paní Milušku Voborníkovou,“ prohlásil Petr.

 

Jenže je to právě Miluška, která se o svého muže docela bojí. Stále ještě vidím, jak se trápil a jak ho nic kvůli nemocem nebavilo. „Práce je pro něj lékem! Nemůžu mu ji zakazovat, ač mám o něj strach. Na turné se oba těšíme,“ svěřila deníku Aha. Něktří blízcí Petru Spálenému tvrdí, že koncertuje kvůli penězům. Roky, kdy byl upoutaný na lůžku a nevystupoval, se totiž měly promítnout v rodinném rozpočtu. To ale zpěvák vyvrací. „Koncertovat bych nemusel, protože mě živí tantiémy. To živé hraní a zpívání mě ale strašně baví,“ tvrdí Spálený.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.