Noční návštěva u Gregorové: Jmenuje se David, kluk pro všechno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Noční návštěva u Gregorové: Jmenuje se David, kluk pro všechno!

Hana Gregorová dorazila na premiéru muzikálu Kapeska s mladým doprovodem.
Hana Gregorová dorazila na premiéru muzikálu Kapeska s mladým doprovodem. (Marek Pátek)

Je to šest měsíců, co si Hana Gregorová (65) prošla težkým rozchodem. Dlouhou dobu se vyhýbala veřejnosti a tak všechny šokovala, když přišla na premiéru muzikálu v doprovodu dalšího mladého muže.

Šokovat to vdova po Radku Brzobohatém (†79) umí! Na premiéru muzikálu Královna Kapeska dorazila s mladým mužem, který je očividně opět mladší než její syn Ondřej Brzobohatý (35). S jejím doprovodem vyrazila po dlouhé době do společnosti a poměrně dobře se bavila.

Bránila se

„Když je fotili, začala na celé kolo vykřikovat, že to není její milenec!... A je pravda, že během večera se na sebe Hana a její mladší doprovod po celou dobu usmívali, ale nedošlo mezi nimi k jedinému náznaku intimnosti,“ řekl Blesku jeden z přítomných hostů. O koho tedy jde?

Záhada rozluštěna

Herečka a bývalá principálka divadla zná mladíka prý už od plenek a mají k sobě blízko. „Jmenuje se David a brzy osiřel. Hana ho má moc ráda, takže se o něho stará a nahrazuje mu mámu… On u ní dokonce pracoval, když provozovala Divadlo Radka Brzobohatého. Byl tam na údržbu a tak, takový kluk pro všechno… Byl to právě on, kdo se o ni staral, když po rozchodu odmítala opustit svůj byt,“ prozradil člověk z okolí Gregorové.

 Gregorová o konci divadla Radka Brzobohatého: Ztratila jsem motivaci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.