Úrazy ničená Obermaierová (71): Konečně dobrá zpráva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Úrazy ničená Obermaierová (71): Konečně dobrá zpráva!

Herečka je ráda, že se vrací do divadla mezi své kolegy.
Herečka je ráda, že se vrací do divadla mezi své kolegy. (Foto archiv D. Broadway, ara)

Velký návrat! Příznivci Jaroslavy Obermaierové (71) se mohou radovat. Představitelka drbny Vilmy Nyklové z populárního seriálu Ulice se po zranění, kdy si na podzim v lese zlomila kotník a v nemocnici ještě naštípla obratel, konečně objeví na divadle.

Několik měsíců v bolestech a místo oblíbené práce rehabilitace. Herečka se od osudného uklouznutí v lese konečně naplno vrací. „Moc se těším na diváky i na mé kolegy z muzikálu Mýdlový princ v Divadle Broadway,“ svěřila deníku Aha! Obermaierová.


Hrát v seriálu Ulice jí lékaři povolili už v lednu, i když jen na invalidním vozíčku. Návrat na jeviště tehdy ještě nepřicházel v úvahu. Herečka se ale dočkala. „Roli Hadravové jsem kvůli úrazu přes půl roku nehrála, ale přiznám se, že mi už trochu chyběla, tak si ji dnes večer zase zahraju,“ těší se Obermaierová. „Během léčby jsme úplně vypnula a na texty jsem nemyslela, tak jsem si je musela teď v hlavě trochu zopakovat,“ dodává rozzářeně herečka. Doufá, že vše zvládne tak, jak má.

Na video s Jaroslavou Obermaierovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.