Vaňková & Vytáček: Zahodili vztah kvůli kariéře | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vaňková & Vytáček: Zahodili vztah kvůli kariéře

Vztah naší první stříbrné SuperStar Šárky Vaňkové s Jakubem Vytáčkem je už minulostí.
Vztah naší první stříbrné SuperStar Šárky Vaňkové s Jakubem Vytáčkem je už minulostí. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Konec velké lásky! Šárka Vaňková (19) se po dvou a půl letech rozešla se svým přítelem Jakubem Vytáčkem (27). „Ano, skončilo to. Dospěli jsme k tomuto rozhodnutí po vzájemné dohodě. Kvůli pracovnímu vytížení jsme se skoro vůbec neviděli. A to pak prostě nejde udržet,“ popisuje smutně Šárka.

Konec velké lásky! Šárka Vaňková (19) se po dvou a půl letech rozešla se svým přítelem Jakubem Vytáčkem (27). „Ano, skončilo to. Dospěli jsme k tomuto rozhodnutí po vzájemné dohodě. Kvůli pracovnímu vytížení jsme se skoro vůbec neviděli. A to pak prostě nejde udržet,“ popisuje smutně Šárka.

Jakuba zcela pohltila práce v produkční společnosti a Šárka zase slaví úspěchy na muzikálovém pódiu Divadla Broadway. „Stále to bylo bezvadné, až v poslední době jsme měli na vztah oba jiný názor,“ dodala Šárka, která teď věří, že jí zpívání pomůže na Jakuba zapomenout. „Sotva jsme se potkávali ve dveřích. Prostě nám tahle doba nepřála,“ vyjádřil se k rozchodu Jakub a doplňuje, že má Šárku přesto pořád moc rád a doufá, že zůstanou aspoň přátelé.

20.7.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.