Vondráčková přistižena! Tajné rande a líbačka nad Vltavou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vondráčková přistižena! Tajné rande a líbačka nad Vltavou

Lucie Vondráčková si zařádila při natáčení. Štěstí pro Plekance.
Lucie Vondráčková si zařádila při natáčení. Štěstí pro Plekance. (Alexandr Malachovský)

Tak na tohle by se měl Tomáš Plekanec (35) raději dívat se zavřenýma očima. Jeho manželka Lucie Vondráčková (37) to v novém klipu pěkně rozjela s Miroslavem Šimůnkem (39). Krom něžných dotyků a neustálého objímání došlo i na vášnivý polibek.

„Je to těžké, kdybych viděl partnerku, jak se s někým líbá, nadšený bych nebyl,“ netajil deníku Aha! moderátor Top Staru Šimůnek. Právě on si v zamilovaném klipu k nové písničce Nad Vltavou zahrál Lucčinu lásku. A to dost věrohodně – na liduprázdných záběrech z Karlova mostu, Petřína či Staroměstského náměstí se Šimůnek k Vondráčkové zamilovaně tulil a nakonec ji políbil i na rty.

Vášnivá líbačka

Mirek na tom nevidí nic špatného. „Třeba v Babovřescích se taky s někým líbala, takže se vůbec nebojím, že bych mohl dostat od Tomáše hokejkou. On je velmi inteligentní člověk a ví, že to je součástí její práce,“ zdůvodnil Šimůnek. Vzápětí ale začal svou partnerku z klipu vychvalovat jako poblázněný puberťák. „Lucinka je boží, je to anděl! Spolupráce s ní byla nádherná,“ rozplýval se.

Citové zklamání

Vondráčková si na natáčení odskočila z Kanady, kde žije právě s hokejistou Plekancem a jejich syny Adamem (2) a Matyášem (6). „Když se do Prahy vracím, je to kromě nové práce řetězec všech možných vzpomínek a pocitů, zklamání, lásek, výher, nadějí... To všechno ve městě vašeho srdce zůstává,“ prozradila Lucie. To vše se odráží i v její nové skladbě. „Písnička je o stesku, lásce, dálce, citech, životě...“ dodala zpěvačka.

Rodinné kotrmelce

Lucčin klip plný něžností s jiným mužem nemá zrovna nejlepší načasování. Tomáš Plekanec se totiž kvůli hokejovému přestupu zrovna stěhuje po patnácti letech z kanadského Montrealu do Toronta. Za rodinou chce dojíždět ve chvílích volna. Za Luckou a syny to má naštěstí jen hodinu letu.

 Lucie Vondráčková fotila s Milanem Peroutkou: Video ze zákulisí focení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.