Pavel Novotný: Mluvit neumí, přesto moderuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pavel Novotný: Mluvit neumí, přesto moderuje!

Pavlu Novotnému sebevědomí rozhodně nechybí! Po neúspěchuve dvou »primáckých« reality show se nyní rozhodl po vzoru otce stát se slavným moderátorem.
Pavlu Novotnému sebevědomí rozhodně nechybí! Po neúspěchuve dvou »primáckých« reality show se nyní rozhodl po vzoru otce stát se slavným moderátorem. (Aha! – Martin Pekárek)

PRAHA – Souboj všech možných reality show se uskuteční již zítra ve Žlutých lázních! A poprat by se mezi sebou měly i hvězdy! Kdo si tentokrát vjede do vlasů? A jak půjde moderování »bavičovu synkovi« Pavlu Novotnému (26), který má vadu řeči, a proto neumí mluvit?

Souboj všech možných reality show se uskuteční již zítra ve Žlutých lázních! A poprat by se mezi sebou měly i hvězdy! Kdo si tentokrát vjede do vlasů? A jak půjde moderování »bavičovu synkovi« Pavlu Novotnému (26), který má vadu řeči, a proto neumí mluvit?

„Bude to celodenní velkolepá sportovní akce Old Spice Africa Expedition, která má tradici i v zahraničí, a já jí budu provázet,“ chvástá se Pavel Novotný, který se stal mediálně známý díky »primácké« reality show Bar a nedávno skončené reality show o hubnutí Jste to, co jíte.
Někdo by si mohl myslet, že třeba na moderování závodu na čtyřkolkách zase až tak nic hrozného není, ale pokud na nich budou jezdit celebrity, které se mezi sebou kolikrát ani nepozdraví, bude mít sebevědomý a svérázný Novotný co dělat.

„Na celou akci se těším a pilně připravuju. A to, jestli dojde k nějaké rvačce a konfliktům, se dá u takového počtu VIP celkem předpokládat, protože týmy budou rozděleny do družstev podle toho, co mají či měly společného. Ale o jaké týmy se bude jednat, neprozradím,“ dělá tajemného Novotný.

Zítra tak do Žlutých lázní zavítají nejen sportovci a krásné modelky, ale i herci, zpěváci a chybět nebudou ani soutěžící z reality show Bar, VyVolení, Big Brother či SuperStar. „V každém případě si každý přijde na své, ať už obdivuje sympatické sportovce, modelky, missky, umělce či kontroverzní VyVolené. A protože se tam potká Maruška z VyVolených s Honzíkem z Baru, do kterého se zamilovala a denně ho loni v létě až do nočních hodin v Baru navštěvovala, tak možná setkání na místě činu opět probudí jejich tehdejší lásku,“ dodal Pavel Novotný s tím, že účast už potvrdil například Pavel Poulíček, Agáta Hanychová, Vlasta Horváth, či Petra Voláková.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.