Adamec odhalil pozadí války s Hůlkou: Chyběly finance, obviňoval producentku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Adamec odhalil pozadí války s Hůlkou: Chyběly finance, obviňoval producentku!

Jiří Adamec, Daniel Hůlka
Jiří Adamec, Daniel Hůlka (Foto Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, Sheraton Soma Bay, ara)

Nové informace ve sporu Jiřího Adamce (69) a Daniela Hůlky (49) o muzikál Robinson – námořník z Yorku. „Od počátku nám někdo předhazoval, že pracujeme zbytečně, že nejsou finance,“ prozradil režisér.

Podle Adamce létaly vzduchem už na přelomu roku poplašné zprávy o tom, že má producentka milionové dluhy. Ema Krahulíková to sice dementovala, ale i tak to pochopitelně ničilo tvůrčí atmosféru při zkouškách. Odložená premiéra pocit zmaru jen posílila. Hlavní interpreti vyhrožovali již počátkem února, že z projektu odejdou.

„K nejhlasitějším a k nejagresivnějším obviňovatelům producentky patřil Dan Hůlka. Nosil nejzaručenější informace o její katastrofální ekonomické situaci,“ prozradil režisér. Zpěvák to ale vidí jinak: „Neshody začaly vznikat už před časem, a to kvůli aroganci a bezohlednému až sprostému chování pana režiséra. Hlavním důvodem je naprostá profesionální neschopnost pana Adamce.“

Protože režisér musel v muzikálu skončit a nahradil ho Martin Novotný, nechce být s Robinsonem dál spojován. „Pokud ho nemám dokončit, nesouhlasím, abych byl jako režisér muzikálu uváděn,“ řekl.


Na video s Jiřím Adamcem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.