Dcery Báry Basikové: Zdrbly její partnery! Co prozradily? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcery Báry Basikové: Zdrbly její partnery! Co prozradily?

Zpěvačka a dvojčata Anna (vlevo) a Marie.
Zpěvačka a dvojčata Anna (vlevo) a Marie. (Foto Aha!: David Kundrát, ara)

Zpěvačka Bára Basiková (54) je trojnásobnou maminkou. Během prvního těhotenství ji překvapilo to, že pod srdíčkem nosí dvojčátka, Annu a Marii, kterým je už pětadvacet let. S třetím manželem počala syna Theodora, a tak ví jaké to je vychovávat obě pohlaví. Její holky poskytly Sedmičce rozhovor a trochu si zadrbaly.

Z mámy si umí udělat pořádnou legraci a její hudbu prý v autě dokonce přepínají. Ve škole to neměly zrovna lehké, a to kvůli slavnému příjmení jejich maminky, která se stala hvězdou mnoha muzikálů. „…Když jsme dostaly dobrou známku, tak to jsme hned poslouchaly, že jsme Basikové, ale když jsme dostaly čtyřku nebo pětku, už to nikoho nezajímalo. Pokaždé, když pro nás něco dopadlo dobře, tyhle připomínky proběhly,“ svěřila se Marie.

Kromě toho, že se nebály promluvit o tom, jak je brali spolužáci, rozpovídaly se o partnerech jejich známé mámy. „Kterého myslíte? (smích) Co se týče druhého manžela, to si ani nepamatujeme, to nám bylo pět. Když přišel Petr, bylo nám asi čtrnáct. Věděly jsme, že se s mámou seznámil v divadle, a začali jsme se vídat…

My jsme do toho třetího manželství mámu i trochu nutily. Sama možná nechtěla, ale říkaly jsme jí, že to bude v pohodě. Každopádně jsme viděly, jak byla předtím nešťastná, a Petr byl někde úplně jinde,“ odpověděly Marie a Anna na otázky, jak reagovaly na mámina nového partnera.

 Bára Basiková fotila s fotografem mužských aktů! Jak to dopadlo? 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.