Trable Pomejeho nekončí: Peněz nemá nazbyt a teď tohle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Trable Pomejeho nekončí: Peněz nemá nazbyt a teď tohle!

Jiří Pomeje
Jiří Pomeje (Aha!-Martin Přibyl, Karel Kopáč, ara)

Chřipková epidemie stále sužuje Česko, ale Jiří Pomeje (53) si s tím nedělá těžkou hlavu. Místo odpočinku a klidu doma, brázdí pražské ulice. Herec dříve jezdil luxusním BMW, které byl nucen vyměnit za ojetinu Renaulta. To je na tom Pomeje tak bídně, že musel dát svou káru pryč?

Ještě před týdnem jezdil Pomeje ve svém parádním BMW a teď brázdí ulice obstarožním zeleným renaultem. I přesto, že je rodina momentálně závislá pouze na příjmu Pomejeho manželky Andrey (29), která si vydělává jako úspěšná dýdžejka, není na tom rodina tak špatně, aby se musela zbavovat svého majetku.

„Naše auto je v servisu, odešly mu tlumiče,“ objasnila Blesku situaci Andrea. V servisu jim prý nabídli, že po dobu opravy mohou zapůjčit za určitý obnos na den svůj vůz. Pomeje okamžitě souhlasil, podle jeho manželky, si herec nedokáže představit, že by byl celý den doma sám.
Pokud není doma se svou dcerou Aničkou (4), chodí nakupovat a vyráží ven. I přesto, že chřipková epidemie stále trápí Česko a teploty jsou hodně pod nulou, Jiří se nenechá odradit a vesele chodí ven.
Nejbezpečnější by pro něj samozřejmě bylo, kdyby nevylézal vůbec z bytu. „Jirka je po operaci oslabený a hlavě má stále na krku otevřenou ránu, všechno špatné se mu okamžitě dostane do plic. Chytit nějakou infekci nebo virózu by bylo pro něj hodně zlé,“ řekla Andrea Blesku, když byl Pomeje propuštěn z nemocnice.
 

Na video s Jiřím Pomejem se můžete podívat zde:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.