Lucie Vondráčková: Manžel se odstěhoval od rodiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutek Lucie Vondráčkové (37): Plekanec (35) se odstěhoval od rodiny!

Tomáš Plekanec se stěhuje z Montrealu do Toronta.
Tomáš Plekanec se stěhuje z Montrealu do Toronta. (Foto: Alexandr Malachovský a fanklub L. Vondráčkové, Jaroslav Legner, Facebook.com)

To, co si dlouho nikdo neuměl představit, se stalo skutečností. Po patnácti letech se hokejista Tomáš Plekanec stěhuje z kanadského Montrealu do Toronta. Jeho manželka Lucie Vondráčková i se syny zůstává žít v Montrealu.

Tomáš Plekanec byl totiž těsně před koncem přestupního období vyměněn do Toronta. Lucie Vondráčková s jejich syny nicméně dál zůstává v Montrealu. „Je to můj domov, kde moje děti mají školku, vstřebávají francouzštinu a mají ji jako svůj první jazyk. Ale jdu do mužstva, které může vyhrát Stanley Cup, což je úchvatné,“ vysvětlil hokejista.

Odloučení od rodiny nebere Plekanec jako překážku, alespoň se může více soustředit na hokej. „Je dobré, že to budou mít blízko. Je to hodina letu, takže když bude třeba možnost krátkého volna, mohou za mnou přiletět a uvidíme se,“ uvedl Plekanec pro isport.blesk.cz. Je ale otázkou, zda jeho odchod vezme stejně v klidu jeho manželka a synové Matyáš a Adam.

 Video: Mrazivý Silvestr Lucie Vondráčkové: - 25 stupňů!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mord
6. 3. 2018 • 10:21

bellmeku ty vygooglovaná nulo na tebe šmudlo s tupostí nikdo nemá a těžko mít bude přesvědčíš o tom kdykoliv v bulváru zakrákáš stará bečko

-bello-
3. 3. 2018 • 01:13

ararat musím tě pochválit, už píšeš správně :" kdybys, jinak bys .." Ale na to, že ti 3 roky tluču do hlavy zvratná slovesa a ty i dnes dokážeš napsat ... ..." by jsi se " je to fakt slabota.Marná sláva, jsi tupá !

-bello-
1. 3. 2018 • 22:05

No , hlavně, že Lucinka myslí na zadní kolečka a přihřejvá si v Česku pořád Slavíka .I když letos, protože nebyla první nějak Slavíka pomluvila.( Slavíkem nemyslím Gota, což se konotačně nabízí, nýbrž soutěž. A napadá mě, je to vůbec soutěž ? )

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.