Dívce (†20) dali lékaři 1,5 roku života: Smrt přišla ve stejný den | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dívce (†20) dali lékaři 1,5 roku života: Smrt přišla ve stejný den

Leanna Culver
Leanna Culver (Foto: Facebook Leanna Culver)

Leanna Culver (†20) se v březnu dozvěděla zdrcující zprávu. Dívka se dozvěděla, že jí zbývá pouhý rok a půl života. Trpěla totiž nevyléčitelným srdečním onemocněním. V ten stejný den, kdy se tuto diagnózu dozvěděla, přišla tragédie. Co se stalo?

Poté, co se Leanna Culver dozvěděla, že jí zbývá 18 měsíců života, požádala snoubence své sestry o setkání a promluvit si s ním. Anthony Grimmond (27) ji vyzvedl a jeli se společně projet v jeho voze. Když Anthony vezl kolem jedenácté večer domů, vběhlo jim do cesty zvíře.

Anthony ztratil kontrolu nad svým vozem, místo brzd šlápl na plyn a narazil do telegrafního sloupu. Leanna , která seděla na místě spolujezdce, utrpěla při nehodě vážné zranění hlavy a na místě zemřela. „Dali jí 18 měsíců života. Já ji připravil o život včera,“ řekl Grimmond podle serveru mirror.co.uk.

Leanna Culver

Řidič utrpěl jen lehká zranění. Grimmond si v době tragédie teprve dělal řidičský průkaz a byl pozitivně testován na marihuanu. I přesto, že se vešel do povoleného limitu, přiznal policii, že se den předtím předávkoval antidepresivy. Údajně si vzal 28 tablet.

Anthony Grimmond havárii přežil.
Soud Anthony Grimmonda obvinil ze zavinění smrti v důsledku nebezpečné jízdy. "Obviněný si vůbec neměl sednout za volant dříve, než získá řidičské oprávnění a on to moc dobře věděl. Měl jen dočasný řidičský průkaz a čekaly ho ještě závěrečné testy," zaznělo u soudu podle prask.nova.cz

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.