Oldřich Vízner slaví Je pošesté tatínkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Oldřich Vízner slaví Je pošesté tatínkem!

Oldřich Vízner
Oldřich Vízner (ČTK)

PRAHA – Oldřich Vízner (50) slaví! Otci už čtyř dcer a jednoho syna totiž jeho partnerka, herečka Divadla na Vinohradech Vendulka Křížová (33), porodila začátkem května druhého kluka! Populární herec, známý z filmů Léto s kovbojem či Saturnin, se tak stal tátou už pošesté.

S Křížovou má kromě novorozeného, dnes už dvouměsíčního miminka i syna Alberta (4) a dceru Anežku (6), dvě dcery má z předchozího dvacetiletého manželství s herečkou Janou Šulcovou, z dalšího vztahu má také dceru. „Prostě nedovedu říct ne,“ směje se tomu zasloužilý otec Vízner. Ten má ale ještě další důvod k oslavám. Podepsal totiž smlouvu na jednu z hlavních rolí v druhé řadě seriálu Velmi křehké vztahy televize Prima, která mu zajistí dlouhodobý pobyt na televizní obrazovce a kromě toho i pravidelný nezanedbatelný příjem! A ten se s takhle velkou rodinou určitě bude hodit!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.