Změna vzhledu Bendové: Ztratí sex-appeal? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Změna vzhledu Bendové: Ztratí sex-appeal?

Bendová si ze sebe umí udělat srandu.
Bendová si ze sebe umí udělat srandu. (Foto Aha! – Jan Tůma, archiv FTV Prima, ara)

Alice Bendová, která je už pomalu brána spíše jako moderátorka než herečka, musela nutně navštívit lékaře. Zhoršil se jí zrak a brýle ji prý neminou. Zvykne si na změnu?

Některé ženy vypadají s brýlemi snad ještě přitažlivěji. Do této skupiny krásek možná bude patřit i Alice Bendová (44), která si zašla na oční pro radu a nakonec vyšla z ordinace s receptem. „Hlásí se slepák obecný! Tak trochu vidím prd do dálky, ale jenom při jízdě autem. Pomoooc,“ prozradila dle Sedmičky Bendová.

I když byla u doktorky, užila si tam s rodinou spoustu legrace. Alice a spol. se asi jen tak nenudí. „Tak, přátelé, dnes nás (mě a mojí ségru) vzala mamka k úžasné paní doktorce na oční. Samozřejmě jsme tam dostaly totální záchvat smíchu. Ale nejhorší byla v těch brejlích ségra,“ napsala herečka a moderátorka ke své fotce na Instagramu.

 Alice Bendová: V zoufalství řvu, koušu si nehty a rvu si záděrky do krve

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
26. 2. 2018 • 08:34

Bendová.... no nebudu říkat šereda, spíše je to o tom celkovém dojmu a ten je asi mizerný.... není jí dáno takové to "image" sympatické ženy, která oslovuje....bohužel ať do toho vráží velké prachy vypadat "nobl" .....

francik
25. 2. 2018 • 20:54

Jak může ztratit to co nikdy neměla. Ošklivá mužatka s vylízaným ohonem. Jedině, že by ta ježibabice, ztratila tu bradavici.

defakto
25. 2. 2018 • 19:13

... v poslední době nosí účes , který ještě odhaluje její kouty ve vlasech , no fuj !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.