Nemocný Herz: Hudečková už to očividně nedává | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nemocný Herz: Hudečková už to očividně nedává

Hudečková je teď Herzova největší opora.
Hudečková je teď Herzova největší opora. (Foto Aha! – Marek Pátek, Karel Kopáč, Mária Rušinová, ara)

Česká herečka Martina Hudečková (54) má plnou hlavu starostí. Pokud zrovna nepracuje, stará se o režiséra Juraje Herze (83), který se koncem roku vrátil z JIP neurologie Nemocnice Na Homolce domů. Herečka má tolik povinností, že si dokonce popletla dny a málem zmeškala derniéru.

Herečka se za pomoci lékaře a zdravotní sestřičky od konce roku stará doma o nemocného Herze, který prodělal takzvanou mozkovou ataku. „Když Juraje přinesli domů, byl tak unavený, že hned usnul,“ prozradila tehdy Hudečková s tím, že režisér má své nové lůžko uprostřed obývacího pokoje. „To se mu líbí, sleduje televizi, dění kolem sebe, já si s ním neustále povídám a zdá se, že to má výsledek. Už se snaží vyslovit třeba ano – ne,“ popsala Hudečková.


Tehdy ještě herečka netušila, jak náročná léčba bude a že dokonce díky péči o režiséra málem zmešká derniéru v divadle. Hudečková si popletla dny a málem se představení obešlo bez úspěšné herečky. „Naštěstí volali, kde jsem. Sundala jsem doma zástěru a letěla,“ řekla Hudečková.

Na video s Jurajem Herzem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
sinveka@...
24. 2. 2018 • 05:10

Ráda pomůžu radou,4 roky ošetřování syna po CMP.Chcete-li kontakt-viz mail

dametodokupy
23. 2. 2018 • 23:43

Neni bezdetny

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.