Herec Igor Bareš (51) přiznal strach z Kukury: Co mu na něm vadilo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herec Igor Bareš (51) přiznal strach z Kukury: Co mu na něm vadilo?

Herec Bareš priznal. že se bál, že bude Kukura nafoukaný.
Herec Bareš priznal. že se bál, že bude Kukura nafoukaný. (Foto ČT, Daniel Černovský)

Přestože je ostřílený seriálový matador, z natáčení nového krimi seriálu Inspektor Max měl obavy. Igor Bareš (51), který ztvárnil šéfa české kriminálky Berana, se bál představitele titulní postavy Juraje Kukury (70). „Měl jsem strach, že to bude nafoukaný frajer,“ přiznal herec.

Už po prvních setkáních na place ale bylo jasné, že obavy ze slavného slovenského kolegy nebyly na místě. „Můj strach byl úplně zbytečný,“ svěřil deníku Aha! s potěšením Bareš. „Naopak jsem zjistil, že Juraj Kukura je naprostý profesionál. Je náročný na sebe i ostatní a tak to mám i já rád,“ dodal s úlevou.

Na rozdíl od jiných herců klidně přiznává, že má seriály rád. „Pro mě je hlavně důležitý pocit, že o mě někdo stojí a že se na mě lidi budou rádi dívat. Naše práce je o divácích,“ říká Bareš, který v seriálu hraje Maxova přímého nadřízeného. Režiséři ho často obsazují do podobných rolí, protože vypadá dost seriózně. V právě reprízovaných Případech 1. oddělení coby plukovník Jeřábek velel Ondřeji Vetchému (55) alias majoru Kozákovi a jeho mordpartě. V seriálu Četníci z Luhačovic zase představoval soudce Janotu, v Pojišťovně štěstí úředníka Harryho. „Zajímavé na tom bylo, že se celá ta pražská kriminálka točila v bratislavských interiérech,“ prozradil ještě herec. Porazil Manželky
První díl nového seriálu si nenechalo ujít 1 130 000 diváků. Inspektor Max tak strčil do kapsy nováckou Výměnu manželek i primácký seriál Modrý kód.
Vzal záskok
Igor Bareš momentálně neví, kam dřív skočit. Už 5. března ho čeká v Divadle na Fidlovačce premiéra. Do hry Miláček Célimare naskočil až nyní, protože vzal narychlo roli za kolegu Zdeňka Kupku (46), který musí na operaci. „Jsem šťastný, když je hodně práce. Potřebuju mít řád a pořád něco před sebou,“ říká herec.

 Proč se Igor Bareš musí při dabingu skoro svlékat? Podívejte se!

Video se připravuje ...





Přečtěte si
hadaja
23. 2. 2018 • 19:46

Pan Bareš, to je ten nešťastník, co nemá peníze na alimenty?Hraje skoro v každém seriálu, že by tak špatně platili?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.