Hůlka vs. Adamec: PUSTILI SE DO SEBE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hůlka vs. Adamec: PUSTILI SE DO SEBE!

Hůlku režisér tak rozčílil, že s ním nechce být ani pod jedním egypským sluncem.
Hůlku režisér tak rozčílil, že s ním nechce být ani pod jedním egypským sluncem. (Foto: archiv Blesku a Jiřího Adamce, Martin Hykl, Marek Pátek, Sheraton Soma Bay)

Jsou na nože! Daniel Hůlka (49) se rozhádal s Jiřím Adamcem (69). Zpěvák dokonce ani neodletěl do Egypta, kde režisér už několik dnů natáčí videoklip k připravovanému muzikálu Robinson – námořník z Yorku, v němž měl Dan ztvárnit titulní roli.

„Rozhodl jsem se, že do Egypta neodletím pro osobní neshody s panem režisérem Adamcem,“ řekl deníku Aha! Hůlka bez skrupulí. Klip se tak bude muset obejít bez hlavní hvězdy. Adamec se musí spokojit s jeho alternací v podobě Petera Strenáčika (35). Hůlkovi podle jeho slov ani trochu nevadí, že se v klipu neobjeví, ani že si neužije pár slunných dnů u Rudého moře. Neshody s režisérem seriálů Sanitka, Pojišťovna štěstí či Cesty domů jsou zřejmě silnější než ambice.

Spor kvůli kolenu?
„Rozhodně jsem kvůli jiné práci, ani kvůli mojí těhotné ženě Barborce, ani kvůli poraněnému kolenu, které je mimochodem v absolutním pořádku,“ pokračoval Hůlka. Právě zprávy o kolenu, které si údajně poranil, když nezodpovědně lyžoval, a tím pádem Adamec musel muzikálu na konec února, ho vytočily doběla. „Koleno mám v naprostém pořádku. Nic jsem s ním ani neměl. Letos jsem vůbec na lyžích nebyl. To, co o mně v divadle rozhlašují, jsou výmysly a lži,“ prohlašuje Hůlka.
Osobní neshody
Navíc ani neví, za jakým účelem se klip točí. To mu sděleno nebylo a žádná z televizí o něm prý neví. Osobní neshody s Adamcem Hůlka ale podrobně komentovat dál nehodlá. Nejel kvůli nim do Egypta, na svou roli v muzikálu, který má mít premiéru 30. března v pražském Divadle Hybernia, se ale podle svých slov těší.

Režisér vzal s sebou celou rodinu:
Adamcová se vyprsila u bazénu! 

Bez Hůlky, zato s celou rodinou! Jiří Adamec vzal do Egypta nejen manželku Janu (46), ale také obě jejich děti – syna Daníka (11) a dceru Jasmínku (9).
Režisérova žena se totiž objeví nejen v klipu, ale také v chystaném muzikálu. Po pár dnech si ale sbalila kufry a děti nechala na starost manželovi. „Ve středu jsem musela odletět kvůli natáčení Sama doma. Jirka tady zůstane s dětmi až do soboty,“ prozradila Aha! Adamcová. „Nemám strach, že mu je tu nechávám na krku. Zvládnou to,“ dodala Jana, která na pláži i v hotelovém resortu stačila za pár dní způsobit pěkný rozruch. Hlavně když se svlékla do plavek!

Adamec: Je to malichernost
A jak se ke sporu vyjádřil režisér? „Jestli to Dan Hůlka takto vidí, já už mu to vymlouvat nebudu. Protože to, co nazývá osobním sporem, je mezi normálními dospělými lidmi nazýváno trapnou malicherností!“ řekl Aha! Jiří Adamec.

Na video s Danielem Hůlkou se můžete podívat zde:



Přečtěte si
koch@...
23. 2. 2018 • 14:10

Co asi autor článku touto větou chtěl říct? - Spor kvůli kolenu? „Rozhodně jsem kvůli jiné práci, ani kvůli mojí těhotné ženě Barborce, ani kvůli poraněnému kolenu, které je mimochodem v absolutním pořádku,“ pokračoval Hůlka..... a touto? Právě zprávy o kolenu, které si údajně poranil, když nezodpovědně lyžoval, a tím pádem Adamec musel muzikálu na konec února, ho vytočily doběla.

DWEI
23. 2. 2018 • 08:02

Jiří Adamec obsazením Hůlky šlápl vedle. Dan je nespolehlivý a už z těhotenství partnerky dělá vědu! Co bude teprve vyvádět až bude rodit nebo bude v šestinedělí - to se vykašle na představení a všechny je schopný nechat ve štychu!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.