Cajthamlová má dietních nesmyslů plné zuby: NOVÝ BYZNYS! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Cajthamlová má dietních nesmyslů plné zuby: NOVÝ BYZNYS!

Doktorka Kateřina Cajthamlová
Doktorka Kateřina Cajthamlová (Foto: Profimedia.cz)

Doktorku Kateřinu Cajthamlovou zná díky pořadu o hubnutí celé Česko. Jenže právě hubnutí už se příliš nevěnuje. „Trh je spíš zaplaven nesmysly, které se týkají diet,“ říká. Prozradila také, s čím radí lidem tentokrát.

Poslední rok a půl věnovala Kateřina Cajthamlová psaní knihy o rodičovství. „Kniha měla mít 250 stránek, má jich nakonec 400,“prozradila autorka s tím, že knihami o dietách už je trh zaplaven a ze zdravotního hlediska jde často o nesmysly.

Podle jejího názoru poslední komplexní kniha o rodičovství vznikla v roce 1968, teď sice vyšla v reedici, ale informace v ní obsažené, jsou podle doktorky zastaralé. „V knize Abeceda moderního rodiče, je například kapitola Kritické myšlení nebo kapitola Internet, kde se vyjadřuju k tomu, na co si mají lidé dávat v této souvislosti pozor,“ prozradila Cajthamlová v rozhovoru pro týdeník Sedmička.

 Jak probíhá sezení u Kateřiny Cajthamlové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.