Diana Kobzanová ukázala milion! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Diana Kobzanová ukázala milion!

Diana Kobzanová ukázala milion korun, který můžete vyhrát v soutěži Frekvence 1, a poté jej nechala zamknout i s kufříkem do průhledné vitríny.
Diana Kobzanová ukázala milion korun, který můžete vyhrát v soutěži Frekvence 1, a poté jej nechala zamknout i s kufříkem do průhledné vitríny. (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Misska bez korunky Diana Kobzanová (24) byla zase jednou středem pozornosti! Možná ještě víc, než když před časem odhodila stud a nafotila víc než odvážné snímky pro jeden pánský pornomagazín. Včera v pravé poledne v pražském Obchodním centru Chodov sice neukázala detaily svého nahého těla, ale rovný milion korun! „A vyhraje jej jeden z posluchačů rádia Frekvence 1!“ prozradila Diana.

A jak milion získáte? Když zazní na Frekvenci 1 hit Eltona Johna a hned po něm Madonna, tak první posluchač, který se dovolá přímo k moderátorovi do studia, vyhraje milion korun. Ukázky ze skladeb Sacrifice a Frozen od obou zpěváků se několikrát denně představují ve vysílání.

Spousta lidí volá do pořadu Na titulní straně právě jeho moderátorce Dianě Kobzanové. „Ve chvíli, kdy pustím cokoli od Madonny, tak okamžitě volají desítky lidí. V té rychlosti si vůbec neuvědomí, že předtím nehrál Elton John, aby byla vítězná kombinace písniček úplná,“ říká Diana. „Některých lidí je mi skoro až líto. Jedna paní se hrozně omlouvala, že už v tom má hokej. Poslouchají totiž Frekvenci 1 s manželem na střídačku, i v noci,“ dodává Diana, která je pověstná svou šetřivostí a milion jsou pro ni velké peníze.

Milion korun z Frekvence 1 Diana Kobzanová uložila do bezpečnostní průhledné vitríny určené k vystavování těch nejdražších exponátů a šperků. A k vidění bude na kruhovém náměstí naproti infostánku uvnitř OC Chodov každý den od 10 do 19 hodin až do doby, než jej někdo vyhraje. „Jelikož jej ještě nikdo nevyhrál a červenec už se přehoupl do druhé poloviny, šance jsou každým dnem vyšší a vyšší,“ myslí si Kobzanová o nejvyšší částce, o kterou se na českých rádiích zatím hrálo.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.