Sarah Jessica Parker (52): Sex na gauči! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Sarah Jessica Parker (52): Sex na gauči!

Rozbalila to možná ještě víc než v Sexu ve městě.
Rozbalila to možná ještě víc než v Sexu ve městě. (Foto ara)

Ač od premiéry druhého filmu Sex ve městě uběhlo už 8 let a od posledního dílu seriálu ještě o 6 roků víc, Sarah Jessica Parker (52) ze škatulky své nejslavnější role Carrie nevybředla. I v novém seriálu Rozvod, kde hraje matku procházející krizí po zkrachovaném vztahu, se to totiž hemží sexem a postelovými scénami. A mnohdy dost divokými!

V nejnovější epizodě se diváci mohou těšit na její živelný sex na gauči s o dekádu mladším Stevenem Pasqualem (41). »SJP« však zůstává věrná svému přesvědčení a stejně jako v Sexu ve městě se před kamerou neukázala nahá.

»Trojka« bude, ale...Samanthu musí zabít!

Zdá se, že filmová série Sex ve městě se opravdu dočká třetího dílu, producenti prý už dali projektu zelenou! A protože s těžkou averzí mezi hlavními hvězdami SJP a Kim Cattrall (61), čili představitelkami Carrie a Samanthy, už nikdo nehne, scenáristé se rozhodli potížistku Samanthu zabít a v ději nahradit jinou herečkou. Otázkou je, co na to fanoušci...

 Sarah Jessica Parker mluví o novém seriálu Divorce i Sexu ve městě

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.