Nemocná Kohoutová ruší představení: Začalo to jako u Menzela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nemocná Kohoutová ruší představení: Začalo to jako u Menzela!

Snad nebude mít Bereniky zánět ucha stejné následky jako u režiséra Jiřího Menzela.
Snad nebude mít Bereniky zánět ucha stejné následky jako u režiséra Jiřího Menzela. (Foto: Dana Kolářová, archiv Profimedia.cz, Jan Tůma, archiv Blesku )

Vypadalo to jako obyčejná chřipka, ale vyklubal se z toho nebezpečný zánět v uchu. Herečka Berenika Kohoutová (27) po návratu z rakouské lyžovačky zalehla do postele a pokoušela se léčit běžně dostupnými léky a teplým čajem. Nic z toho, ale nepomohlo!

„Jako v neděli mám mít kocovinu, a ne chřipku,“ postěžovala si zpěvačka a vítězka show Tvoje tvář má známý hlas k fotografii na sociální síti. V noci se, ale její stav velmi zhoršil a musela na pohotovost. V ordinaci pak zjistila, že za vysokou teplotou nevězí chřipka, ale zánět středního ucha.

„Hurá! 3:40, jedu na píchání uší!“ napsala podle Blesku herečka svým fanouškům z chodby nemocnice. Berenika musela kvůli špatnému zdravotnímu stavu zrušit i zájezdové představení Studia DVA. „Chtěla bych se moc omluvit, všem divákům z Jaroměře, kteří dneska chtěli přijít na 4 sestry, že se kvůli mně to představení zrušilo,“ napsala Berenika podle Blesku.
Herečka není jediná, která se musí poprat s nepříjemným zánětem ucha. Stejný začátek prožil i režisér Jiří Menzel (79), kterému zánět ucha rozjel vážné zdravotní problémy, které vyvrcholily meningokovou infekcí, operací mozku a několika týdenní hospitalizací na ARO oddělní.

 Na video s Berenikou Kohoutovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jana.navra...@...
24. 2. 2018 • 12:28

Tady opravdu platí: "Aká matka, taká Katka".

mord
21. 2. 2018 • 00:39

popadni smeták a šůruj bellmeku. To je asi to jediné, co ti jde. A kdo ví jestli ty hloupá "holko" ty už jsi měla před 50 lety po sezóně jestli vůbec nějaká někdy byla nulo

fjdksla
21. 2. 2018 • 00:32

Škoda, že slečna nepokračuje ve svých angažovaných aktivitách, protože její předvolební píseň Volím tebe Karle byla fakt špica. https://www.youtube.com/watch?v=6m5cW0UhLqs

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.