Adriana (†39) nechali lékaři v Hurghadě zemřít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Adriana (†39) nechali lékaři v Hurghadě zemřít!

Adrian King zemřel na selhání ledvin.
Adrian King zemřel na selhání ledvin. (Facebook)

Britský turista Adrian King už se z dovolené v oblíbeném Egyptě nevrátil. Poté, co se mu na výletě na čtyřkolkách udělalo zle, byl převezen do nemocnice. Diagnostikovali mu selhání ledvin, navíc se ukázalo, že má propadlou pojistku.

Když Adrian upadl do kómatu, sdělili lékaři jeho kamarádce, že jeho pojistka propadla. Nenahlásil totiž, že se před dvěma lety léčil se zánětem pobřišnice.

Adrianův příběh s tragickým koncem se v těchto dnech dostal k soudu, kde jeho otec Charles Bumford (59) promluvil o hrůzách, které loni v Egyptě prožil. Padesátkrát prý kontaktoval britský konzulát, když jeho syn ležel v nemocnici, ale nikdo jim nepomohl.

 

Muž s nefunkčními ledvinami totiž potřeboval dialýzu. Ve chvíli, kdy se ukázalo, že jeho pojistka neplatí, začal se personál dožadovat zaplacení. „Buďto zaplatíte hned, nebo vypnu přístroje,“ uvedl Charles, co mu řekl lékař.

„Neměl jsem v tu chvíli 200 tisíc, které požadoval. Jakmile jsem odešel z místnosti, začal vypínat přístroje. Nemohu věřit, že britský konzulát nedokázal udělat víc pro britského občana,“ prohlásil Charles v soudní síni. Lékař svým slovům dostál. Adrian zemřel.

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.