Nenasytná Ester Ledecká (22): Zlato ze třetího sportu?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nenasytná Ester Ledecká (22): Zlato ze třetího sportu?!

Ester Ledecká překvapila a získala zlato! Zasoutěží si i na letní olympiádě?
Ester Ledecká překvapila a získala zlato! Zasoutěží si i na letní olympiádě? (Foto ara)

Podmanit si svět snowboardingu? Maličkost. Vytřít na olympiádě všem zrak zlatem z lyží? Splněno. Ester Ledecká (22) zdá se, nemá hranici, kterou by nezvládla překonat. Však už o jejím talentu vtipkuje celý svět. „Měla by k nám naskočit do první lajny,“ smál se útočník hokejové repre Michal Vondrka. „Už jen čekám, až sedne do kokpitu formule 1,“ baví lidé na internetu. 

Žerty stranou. Božská Ester by si ke snowboardu a lyžím skutečně mohla ještě jeden sport přibrat. Tentokrát by navíc šlo, podržte se, o disciplínu z repertoáru letních Her – windsurfing.

Za dva roky v Tokiu totiž tohle prkno zažije svou premiéru pod pěti kruhy. A Ledecká v hloubi duše plánuje, že by se po fenomenálním úspěchu ze superobřího slalomu stala i surfařskou královnou. „Proč ne? Není problém!“ smála se při dotazu, zda by start na letních Hrách zvládla. Ostatně tenhle plán v ní zraje už několik let. „Olympiáda je určitě jeden z cílů, chtěla bych ji vyhrát nejlépe na lyžích, snowboardu, windsurfu a v plážovém volejbale,“ tvrdila v roce 2015. Teď už stačí jen vrhnout se po hlavě vstříc dalšímu zlatu.

 9. den na ZOH: Ledecké slalom snů, nájezdový hrdina Francouz a medailový hattrick Kuzminové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ararat
20. 2. 2018 • 12:13

100% pravda souhlas

6010
20. 2. 2018 • 10:05

A proč to nezkusit? Je nyní v plné síle, tak by své kvality měla prodat.Jak léta přibývají, tak to jde se sportovci z kopce viz Sáblíková, Jágr a další.Přijdou mladší a je konec.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.