Dcera nemocné Soni Valentové (71): Dojemné vyznání vhání slzy do očí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dcera nemocné Soni Valentové (71): Dojemné vyznání vhání slzy do očí

Katarína Hasprová je plně vytížená péčí o nemocnou maminku.
Katarína Hasprová je plně vytížená péčí o nemocnou maminku. (Foto ara)

Zpěvačka Katarína Hasprová (45) se dojemně rozpovídala o tom, jak zvládá těžkou nemoc své slavné maminky. Herečka Soňa Valentová je po těžké mrtvici zcela odkázána na pomoc druhých a její stav se bohužel nijak výrazně nelepší.

„Bylo nesmírně těžké vyrovnat se s takovou situací, všechno zvládat a naučit se fungovat zcela jinak. Život sa vám otočí a paradoxně po tom, když se situace jakoby stabilizuje, až potom to člověku dojde. A je to strašně smutné. Bolí to, myslím si, že to bude stále bolet, ale na druhé straně, stále je to také pozitivní. Jsem vděčná za to, že ji tu ješte mám, že ji můžu říci své pocity, pohladit ji. I když je to bolestivé, stále je to takhle lepší, než kdyby tady nebyla,“ vyznává se Katarína Hasprová v Novém Čase. 



Přečtěte si
-bello-
19. 2. 2018 • 13:46

Tak nevím, jestli Valentová plete češtinu se slovensštinou dohromady, nebo v AHA okopčili povídání " zo slovenskej tlači " a zapomněli to dopřeložit . Já se divím, že Šmuclerové takové věci prochází.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.