Babišová na výletě: Holky, kde jste?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Babišová na výletě: Holky, kde jste?!

Monika Babišová
Monika Babišová (profimedia.cz)

Už je fit, a tak si udělala výlet do Špindlu. O víkendu se Monika Babišová, manželka premiéra v demisi Andreje Babiše (69, ANO) vydala s dětmi do Krkonoš.
 

„Děti mají prázdniny, tak jsme vyrazili na hory na lyže,“ napsala Babišová k fotce na svém Instagramu, kde je společně i s dcerou Vivien.  „Já tentokrát pouze na procházky s Ellou,“ dodala zmínku o fence, kterou má rodina po smrti ovčáka Maxe. Babišová přidala na Instagram navíc i roztančené video u jedné z tamních sjezdovek. „Holky, kde jste?“ hecuje tu kamarádky.

Oběd v Lánech
Monika Babišová nebyla na veřejnosti vidět od začátku roku. Před Silvestrem zajela s Babišem na lyže do Rakouska, pak byli společně ještě v Lánech na novoročním obědě u prezidenta Miloše Zemana a jeho choti Ivany. Záhy poté skončila ale se zánětem slinivky v nemocnici. Premiér pak v Průhonicích novinářům v půlce ledna vysvětloval, proč tentokrát přišel k volbám sám.
Zdravotní stav své ženy Babiš rozvedl i po druhém kole prezidentské volby na konci ledna. „Moje paní byla 14 dní na JIP se zápalem slinivky, takže jsem rád, že se z toho dostala, protože zápal slinivky není sranda,“ zmínil 27. ledna.


Stonal i Babiš
Nemoc minulý týden potrápila i samotného premiéra. Po středeční vládě zrušil další program v čele s účastí na víkendové bezpečnostní konferenci v Mnichově. Podle mluvčí vlády Barbory Peterové byl  Babiš nachlazený.

Na video s Monikou Babišovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
aveneta
19. 2. 2018 • 12:08

No chudáček Babiš nachlazený.... obyčejný člověk toto neřeší a maká dál někdy i s teplotou, protože si nemůže dovolit se válet v posteli a léčit se...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.