Zítra se žení dvě celebrity! Révai se opije! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zítra se žení dvě celebrity! Révai se opije!

vatba Jana Révaie s Danielou Urbánkovou by měla být přísně utajená. Snad ani většina jeho hereckých kolegů netuší, kde si herec řekne se svou vyvolenou svatební slib.
vatba Jana Révaie s Danielou Urbánkovou by měla být přísně utajená. Snad ani většina jeho hereckých kolegů netuší, kde si herec řekne se svou vyvolenou svatební slib. (Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta)

PRAHA – Páteční den jako by byl stvořený pro veselky! Už zítra do toho totiž praští rovnou dva muži najednou. Zatímco herec Jan Révai (32), který se objevuje v seriálu Velmi křehké vztahy, má v plánu opít se tak, že nebude duchem přítomný, zpěvák kapely Monkey Business Matěj Ruppert (29) si bude svatbu v zelených kalhotách a bílé košili poklidně užívat.

PRAHA – Páteční den jako by byl stvořený pro veselky! Už zítra do toho totiž praští rovnou dva muži najednou. Zatímco herec Jan Révai (32), který se objevuje v seriálu Velmi křehké vztahy, má v plánu opít se tak, že nebude duchem přítomný, zpěvák kapely Monkey Business Matěj Ruppert (29) si bude svatbu v zelených kalhotách a bílé košili poklidně užívat na romantickém místě na Šumavě.

Vyvolenou Matěje Rupperta je muzikálová zpěvačka Karolína Chytilová, se kterou se co se svatební oslavy a obřadu týče zcela ve všem shodli. „Nechtěl jsem mít nikdy svatbu na radnici, to je divný, a Karolína taky ne,“ řekl Matěj Ruppert, který by měl na oslavě nejraději nejméně osmdesát hostů. V pravé poledne si řeknou své »ANO« v přírodě a pak se přesunou na oběd, který se bude konat jen za účasti blízké rodiny. Pořádná oslava se rozjede až večer na chalupě jeho kamaráda z kapely Romana Holého. Samozřejmě nebude chybět sele na grilu a spousta drinků. Matěj si chce oslavu opravdu pořádně užít, protože věří, že to je poslední oslava takového formátu. „Předpokládám, že se budu ženit jen jednou v životě, tak doufám, že to bude fajn,“ nechal se slyšet Ruppert, zpěvák kapely Monkey Business, který na obřadu rád pohostí každého, kdo se přijede podívat. Nejraději by totiž na svůj obřad pozval stovky lidí.

V naprosté tajnosti se snaží udržet svůj svatební den herec Jan Révai. Deníku Aha! se přesto podařilo zjistit, že zítřejší veselka se bude konat mimo Prahu, v penzionu, který vlastní dobrý kamarád Honzy Révaie. Na žádné svatební hostině samozřejmě nesmí chybět dobré jídlo a pití – a Honza Révai vsadil hlavně na to pití. „Myslím si, že v sobotu ještě nebudu duchem přítomen. Proč? Po té páteční opíječce, já si to opravdu užiju, tu svou svatbu,“ řekl deníku Aha! Révai. To se má ale nevěsta Daniela Urbánková, která se živí jako novinářka, na co těšit. Svatební noc s opilým Révaiem asi nebude tou nejkrásnější nocí v jejím životě!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.