Věra Špinarová (†65): UKRADLI JEJÍ ŽIVOT?! Syn rozjíždí válku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Věra Špinarová (†65): UKRADLI JEJÍ ŽIVOT?! Syn rozjíždí válku!

Věra Špinarová se synem Adamem Pavlíkem
Věra Špinarová se synem Adamem Pavlíkem (Daniel Černovský)

Taková sprosťárna! Přes výslovný nesouhlas rodiny vyšla kniha Věra Špinarová – Paní zpěvačka, na jejíž titulní stránce je ještě přelepka: AUTORIZOVÁNO! „Je to podvod!“ prohlásil bez skrupulí pro Nedělní Aha! zpěvaččin syn Adam Pavlík (42), který zvažuje žalobu.

Na knize prý spolupracovala ještě za svého života samotná Věra Špinarová (†65) a po její smrti její syn Adam. „To je lež! Je to kompletně opsaná kniha z roku 2003, kterou tehdy vydal Václav Fischer, který se o mamku staral. Tím rokem také kniha o mamce končí. O tom, co bylo v těch dalších patnácti letech jejího života, tam není jediná zmínka. Je to sprosté a nevídané, takhle zneužít práci druhých,“ je rozčilený Pavlík.

Tehdy v roce 2003 knihu Za vše můžu já s Věrou Špinarovou psala na Fischerovu objednávku redaktorka Nedělního Aha! Karin Stružková, která se poctivě se zpěvačkou scházela, takže je kniha psaná v ICH formě, tedy jako vyprávění Špinarové. A všechno tohle je přepsané do knihy Dany Čermákové Paní zpěvačka.

Souhlasil, ale...

„Autorka se se mnou spojila a požádala o spolupráci, to je pravda. Souhlasil jsem s podmínkou, že v knize ale bude mámin život do poslední chvíle. Poskytl jsem fotografie a čekal, až budu osloven a začneme pracovat,“ popisuje Adam. Stalo se ale něco nevídaného. Autoři se ozvali, Adamovi se do ruky už ale dostala hotová kniha. „Řekl jsem, že nesouhlasím, aby tohle vyšlo. Že to je opsané a není tam nic nového. Oni mi řekli: Na to je už pozdě,“ je doslova konsternovaný zpěvaččin syn. Na otázku, kde je těch zbylých 15 let, dostal totiž otřesnou odpověď: „Na to už nezbyl papír!“

Adam se okamžitě spojil s právníkem, neboť celou práci paní Čermákové považuje za slátaninu, podvod a především obrovskou neúctu k jeho matce, která se už nemůže bránit.

Zesnulá zpěvačka Věra Špinarová má náhrobí desku po boku svého bratra Lubomíra na hřbitově v Ostravě.



Přečtěte si
bursik
18. 2. 2018 • 13:35

vozembouch tupane vzpamatuj se dedictvi je dedictvi jako ve filmu s Bolkem P. nemusis nic jen mit spravne predky , vam se take nikdo cizi neplete do rodinnych veci

-bello-
18. 2. 2018 • 10:59

Špinarovou jsem měla moc ráda a když se jí nedařilo a byla na dně , pomohl jí právě Fischer a i když jsem knihu nečetla, myslím, že tam bylo / soudě dle reakce syna / popsané ke konci to období, kdy pila a padala na dno a byla odepsaná .Jenže cca od r. 2001 díky Fischerovi odstartovala další úžasnou kariéru a zářila tak, že ji lidi milovali.Uzpívala se k smrti a těch úspěšných 16 let života v té nové knize ale knize není! Syn má naprostou pravdu.Souhlasil s vydáním úplně jiné knihy a ta měla být o vůli a síle jeho mámy odpíchnout se a znova žít a zpívat ! A pro ty, co furt všechno přepočítávají na prachy zde v diskuzi : dívejte se na to taky z té druhé stránky !!!

bursik
18. 2. 2018 • 09:31

Nova moda vsech cmaralu, okopiruji par fotek a napisi clanek do Aha ci Blesku Syn ma pravdu je to jeho Mama a ne Vase -nalezi mu vse co rozhodne on sam a ne cizi zlodeji myslenek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.