Pavel Zedníček (68): MRTVOLA V DOMĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pavel Zedníček (68): MRTVOLA V DOMĚ!

Zedníček bydlí v domě, kde došlo k sebevraždě.
Zedníček bydlí v domě, kde došlo k sebevraždě. (Foto: Martin Hykl / Paparazzi, Robert Klejch, Alexandr Malachovský, Marek Pátek, ara)

Pronásleduje ho smrt! Pavel Zedníček (68), kterému se půl hodiny po silvestrovské půlnoci zabil na dálnici D1 synovec Jakub (†27), bydlí v domě, kde došlo k sebevraždě. S nynější manželkou Hankou Kousalovou (54) si ho pořídili už dříve na Karlštejně.

Místní o tragédii, která se tady stala před lety, dobře vědí. „Ano, v tom domě se oběsil jeden člověk. To vám tady potvrdí každý, protože jsme malá obec, kde se všichni znají,“ sdělil Aha! jeden ze starousedlíků. Nemovitost s nálepkou zoufalé dobrovolné smrti ležela nějaký čas ladem. „Pak byl dům dlouho v nabídce na prodej, případní zájemci se ale asi té předešlé tragédie báli. Protože jinak je to baráček v dobré lokalitě blízko hradu,“ vysvětlil dobře informovaný zdroj. Letos je to právě deset let, co si Pavel s Hankou dům koupili. Nechali ho opravit zvenčí i zevnitř a tráví tady každou volnou chvíli.

Hvězdní sousedé
Na Karlštejně žijí také zpěvák Pavel Vítek (55) se svým partnerem, producentem Janisem Sidovským (50), nebo operetní a muzikálový zpěvák Karel Bláha (70).

Na video s Pavlem Zedníčkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
antonuis.j
18. 2. 2018 • 13:35

Kdo je stařec-impotent georg7? Je to chudáček, jasně že mu někdo strašně ublížil, on je hodně nešťastný, plný nenávisti, je sám, nemá ženskou, kamarády, ani sex, ani práci.. je to nevzhledný ubožáček zahořklý, co sedí doma a čeká na dávky, na stařičkém compu se ukájí sprostotami a zalyká se nenávistí a závistí.. je to nemocný zjev, který potřebuje psychiatra.. ale nemá ani na to, takže brzy pojde záští a špínou a hlady... Je to prostě troska a páchnoucí ubohý dědek.

antonuis.j
18. 2. 2018 • 13:24

Ararat, kašli na něj, je to chudáček, jasně že mu někdo strašně ublížil, on je hodně nešťastný, plný nenávisti, je sám, nemá ženskou, kamarády, ani sex, ani práci.. je to nevzhledný ubožáček zahořklý, co sedí doma a čeká na dávky, na stařičkém compu se ukájí sprostotami a zalyká se nenávistí a závistí.. je to nemocný zjev, který potřebuje psychiatra.. ale nemá ani na to, takže brzy pojde záští a špínou a hlady... Je to prostě troska a páchnoucí ubohý dědek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.