Veronika Arichteva: Vzkazy o sexu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Veronika Arichteva: Vzkazy o sexu

Arichteva umí rafinovaně provokovat
Arichteva umí rafinovaně provokovat (Foto pro Aha! – Daniel Zahrádka a ČT)

Není vzkaz jako vzkaz! Dříve mu na nich vyznávala lásku, teď ho pomocí něžných psaníček spíše úkoluje. Hvězda seriálu První republika Veronika Arichteva (31) zveřejnila lístečky, které si vyměňuje s manželem Biserem (41).

„S mužem jsme si psali zamilovaný vzkazy od začátku, co jsme se před pěti lety sčuchli. Jsou na zrcadle, lednici, polštáři, já mu je píšu do scénářů...“ prozradila herečka. „Je třeba si přiznat, že postupem času začaly plnit spíš praktickou stránku, než cokoliv jiného,“ upřesnila. A hned ukázala, že nemluví jen tak do větru! Naposledy Biserovi nenechala na polštáři lechtivé psaníčko, ale růžový papírek mu připnula na pračku. „Prádlo, lásko, díky!“ vzkázala mu.

Odpověď na sebe nenechala dlouho čekat: „Sex, lásko, díky!“ napsal jí zase on a výmluvně lístek přilepil na dveře od ložnice. Hlavní je umět se domluvit!

Na video s Veronikou Arichtevou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.