Dasha (36): Tohle opravdu nemá zapotřebí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dasha (36): Tohle opravdu nemá zapotřebí!

Zpěvačka Dasha nepodlehla trendu dnešní doby.
Zpěvačka Dasha nepodlehla trendu dnešní doby. (Karel Kopáč)

Zpěvačka Dasha, která vystupovala například ve StarDance, se před rokem a půl stala maminkou. Svou malou dcerku miluje a s partnerem Ondřejem Slukou (38) zvládají hlídání na jedničku. Když už totiž ztrácí síly, nebojí se zavolat babičkám, aby pomohly. Fofr má tak muzikálová diva jak doma, tak v práci. Díky tomu, že je na scéně už delší dobu a je úspěšná, má i mnoho fanoušků. Na všech sociálních sítích ji ale její příznivci nenajdou.

Žádný fanoušek se do úspěšné zpěvačky Dashy, která zpívala i po boku Karla Gotta, prý nezamiloval. I tak má ale spoustu fandů, kteří jí dávají spoustu lásky, energie a především podpory. Dasha ale kvůli svým příznivcům nedělá mermomocí vše, jak by si někdo mohl myslet.

„…Mám skupinku fanoušků, jsou to holky a kluci mladší než já, kteří chodí na moje koncerty a představení, některé muzikály viděli i několikrát. A pak se samozřejmě mí příznivci sešli na Facebooku. Nejsem zrovna milovnicí sociálních sítí, nemám ani Instagram, protože nepovažuji úplně za nutné informovat svět o tom, co jsem uvařila, nebo sdílet foto v plavkách u Jadranu. Ale k mé profesi Facebook patří,“ řekla zpěvačka v rozhovoru pro MF Dnes. Dasha tak nemá zapotřebí vystavovat všechny střípky z jejího osobního života na internetu, což je v dnešní době opravdu rarita. 

 Blesk magazín speciál: Čertice Dasha a andělský Ota z Počátků!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.