Dívenka (†9) zmizela na svatbě, vrah se vrátil na drink | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dívenka (†9) zmizela na svatbě, vrah se vrátil na drink

Maëlys de Auraujo zabil Nordahl Lelandais (34).
Maëlys de Auraujo zabil Nordahl Lelandais (34). (Foto Facebook)

Holčička, která byla pět měsíců pohřešovaná od svatby ve francouzském Pont-de-Beauvoisin, je po smrti. Vyšetřovatelům se podařilo zjistit, že vrahem se stal jeden z hostů – bývalý vojenský psovod Nordahl Lelandais (34).

Kriminalistům se podařilo najít vraha devítileté Maëlys de Auraujo. Hosté i kriminálka si nejdříve mysleli, že šlo o únos, bohužel dívenku si vyhlídl bývalý vojenský psovod, který měl již v minulosti potíže ve vztazích kvůli násilnické povaze a zabil ji. Vyšetřovatelé se na Lelandaise zaměřili, protože jediná jeho výpověď v některých věcech neseděla a stal se tak podezřelým. Muž dlouhé měsíce vše zapíral, až nyní přiznal jeho hrůzný čin, vraždu však popírá! Prý šlo o nešťastnou nehodu.

Francie pátrá po devítileté Maëlys!

Kriminalistům prozradil, že holčičky tělo schoval u svého domu, pak se vrátil na svatbu a až později mrtvou dívku zavezl do hor v Chatreuse, kde ji zakopal. Podle webu tn.cz si nyní policie myslí, že zadržela sériového vraha. Lelandais byl totiž několikrát viděn na místech, kde se někdo za záhadných okolností ztratil. Jedno je jisté, jeho poslední obětí se stala Maëlys de Auraujo. Rodina i účastníci svatby jsou v šoku a holčičku oplakávají. 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.