Vendula Svobodová se zlobí: Gott dává přednost byznysu před charitou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vendula Svobodová se zlobí: Gott dává přednost byznysu před charitou!

Zda Karel Gott věděl, oč byl vůbec požádán, zůstává otázkou.
Zda Karel Gott věděl, oč byl vůbec požádán, zůstává otázkou. ( 	Foto: Profimedia.cz, ara)

Autora svého největšího hitu Lady Karneval na Pražském hradě Karel Gott (78) neuctí. Prý nemá čas. Věděl ale vůbec Slavík, že by mohl vzdát poctu svému kamarádovi Karlu Svobodovi (†68) a zazpívat mu k jeho nedožitým 80. narozeninám? Všechno nasvědčuje tomu, že zřejmě ani ne.

Když se vdova po hitmakerovi Vendula Pizingerová (45) dohodla s Febiofestem, že filmový festival bude letos podporovat její Kapku naděje, rozhodla se na počest nedožitého jubilea otce svého syna Jakuba (12) uspořádat 17. března charitativní koncert ve jsem ho minulý měsíc oslovila přes jeho mluvčí,“ prozradila deníku Aha! Vendula.


Gottova mluvčí Aneta Stolzová jí nakonec ve druhém telefonátu sdělila, že její »šéf« nemůže, neboť má v ten den už něco jiného. „Paní Vendula Pizingerová nás, bohužel, oslovila teprve před pár dny... Vzhledem k tomu, že má pan Gott svůj pracovní program naplánován i na několik měsíců dopředu, nemohli jsme, bohužel,její žádosti vyhovět, a to právě z důvodu jiného pracovního závazku,“ vyslala Stolzová do světa tiskové prohlášení. V něm také stálo: „Pan Gott je již nějakou dobu v jednání s Hudebním divadlem Karlín, které na prosinec letošního roku plánuje galakoncert k nedožitým 80. narozeninám Karla Svobody.“
Leckdo si tedy musí položit otázku, zda zpěvák o koncertě na Hradě vůbec věděl. Vendulu zná 23 let, prožil s ní a kamarádem Karlem mnohé, i tsunami v jihovýchodní Asii. Hitmaker mu napsal hity, které zpívá dodnes na každém svém koncertě. „Že by mu Vendula nestála za to, aby jí svoje ne neřekl a nevysvětlil osobně? To ke Gottovu chování vůbec nesedí!“ tvrdí nejmenovaný kolega z branže. Navíc výtěžek z koncertu na Hradě půjde nemocným dětem.

„Je to všechno podivné, protože na prosincovém koncertu vydělá Karlín a jeho ředitel Egon Kulhánek, který na Svobodových muzikálech už vytřískal miliony. Moc panu Gottovi nerozumím,“ míní Svobodův dávný spolupracovník.

Na video s Karlem Gottem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...




Přečtěte si
miasek
16. 2. 2018 • 19:04

Kdyz se to vezme z druhe strany, tak se rozhodli o usporadani koncertu ted v zime. Kdyz se nekdo podiva na kalendar vystoupeni umelcu, tak ho maji mnoho mesicu dopredu naplanovany. Nekdo si P.Gotta zamluvil pred pul rokem a on jim to ma ted zrusit? To by mi prislo hodne neprofesionalni.

-bello-
16. 2. 2018 • 15:46

georg7 konkrétně!!! Co Vendula Svobodová ukradla? !

aveneta
16. 2. 2018 • 10:28

No..Gott upozadil skladatele, který pro něho hooooodně napsal a dá přednost jakémusi vystoupení, asi za velké peníze

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.