Olga Menzelová o těžkých myšlenkách: Nejde se na to připravit... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Olga Menzelová o těžkých myšlenkách: Nejde se na to připravit...

Olga a Jiří Menzelovi
Olga a Jiří Menzelovi (Menzelová)

Oscarový režisér zkolaboval na konci loňského roku, kvůli infekci vražedným meningokokem skončil dokonce v umělém spánku. Po celou dobu je mu oporou manželka Olga, která ho v nemocnici navštěvuje s dceruškami každý den. Jak je na tom slavný pacient dnes? 

„Už je ze všeho vyléčen, jen musí nabrat sílu. A on se skutečně snaží a velmi bojuje. Jsou to hlavně naše holky, které ho drží a motivují," prozradila Olga Menzelová (40) o Jiřím Menzelovi (79) v magazínu MfD. Jeho stav byl ovšem vzhledem ke zrádnosti onemocnění velmi vážný, je jako manželka vůbec připravena i na variantu z nejhorších? 

„Myslím pozitivně a podle toho se i sama chovám. Jirka překonal těžkou meningitidu a mnohé další komplikace, které s tím přišly. Už jen to, že přežil, je zázrak. A progres směrem nahoru je stále patrný, i když to jde pomalu," tvrdí Menzelová a ohledně možnosti, že partner může odejít dříve než ona, otevřeně přiznává: „To nikdy nevíte a nejde se na to připravit. Ale připouštím, že ta myšlenka je těžká."



Přečtěte si
-bello-
16. 2. 2018 • 00:11

Těžké myšlenky?Dyť ho jako partnera dávno odepsala, byl jen sponzorem občas navštěvovaným v jeho bytě ( pro info -nástavbě na baráku, kterou naštval okolní majitele , protože jim sebral výhled na Hrad ) .Ona se pro změnu stýká s Brabcem a dědu Menzela, který je nevnímá sem tam navštěvují.Kdo je otcem druhého dítěte se neví, snad anonymní dárce? Menzelová má ty vztahy dost rozbordelený

dingous
15. 2. 2018 • 13:30

Zato docela snadno se připravila na to, odejít od partnera k Brabcovi

karkulka_z_lesa
15. 2. 2018 • 12:45

proc jsi tak zlej, georg7?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.