Solaříková zapřáhla fenku: Tohle je její honorář za den v Ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Solaříková zapřáhla fenku: Tohle je její honorář za den v Ulici!

Bez Jackie ani krok!
Bez Jackie ani krok! (Foto TV Nova, Facebook.com)

Z týraného psa z romské osady na Slovensku hvězda nekonečného seriálu! Takovou kariéru udělala fenka Patricie Solaříkové (29) jménem Jackie. Nejbohatší pes v Česku z ní ale nebude. Všechno, co vydělá, totiž prožere! 

Představitelka Terezy Jordánové už nemusí být díky nápadu scenáristů nekonečného seriálu ani chvíli bez své milované Jackie. „Bála jsem se, jak bude reagovat. Přece jen to není filmový pes, není cvičená, neplní žádné pokyny. Tráví se mnou na natáčení mnohdy celý den, a ona není zvyklá takhle pracovat. Kolem oběda začíná usínat,“ prozradila herečka se smíchem.

Zpočátku prý Jackie nebyla z nového prostředí úplně nadšená. Postupem času se jí mezi herci ale zalíbilo. „Zjistila, že ji tady všichni chválí a dávají jí pamlsky. Někdy se vyloženě nese ateliérem a prsí se. A má to i tu výhodu, že mě každou pauzu donutí se zvednout a jít na procházku,“ dodala nadšeně Solaříková.

A co honorář? „Ten padne tak akorát na granule,“ přiznala herečka. „Odměna pro Jackie je spíše symbolická, protože hraje, jen když je na place Patricie. Její honorář za natáčecí den činí pět set korun,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj ze štábu s tím, že stejnou částku dostávají i komparzisté.

Štěně v nouzi

Než se čistokrevný voříšek dostal před kameru. Prošel si peklem. Fenka byla totiž zachráněna z romské osady v Popradu, odkud se dostala do projektu Štěně v nouzi a tam si ji před třemi roky všimla právě Solaříková. „Byla v dočasné péči v Praze, tak jsem se na ni byla podívat – a bylo to!“ zavzpomínala na první setkání herečka. „Měla tři měsíce, bála se lidí a byla moc malá,“ dodala její zachránkyně.

Náhradnice za Máňu

Jackie se dostala do seriálu nejen kvůli své paničce, ale také kvůli tomu, že scenáristé nechali umřít fenku Máňu Dany Syslové (72) neboli Amálie Peškové. Diváci její odchod totiž oplakali.

Nejlépe placený pes v Evropě

Honorář fenky Jackie je absolutně směšný v porovnání se psím hrdinou rakouského seriálu Komisař Rex. V 90. letech byl vlčák Reginald takovou hvězdou, že měl za jeden natáčecí den v přepočtu víc než 130 tisíc korun!

Kolik berou cvičená zvířata?

Obsadit zvíře do seriálu není žádná levná záležitost. Za natáčecí den mohou vydělat klidně i 10 000 korun. Což je skoro stejně jako největší hvězdy seriálu Ulice. „Honoráře zvířat jsou ale včetně dopravy a doprovodu osob,“ prozradil Aha! dobře informovaný zdroj. Většina z následujících zvířecích herců se objevila v seriálu Vinaři. A kolik si vydělali?

Koza: 7000 Kč

Kůzle: 5000 Kč

Sumec: 10 000 Kč

Kočka: 9000 Kč

Pes: 8000 Kč

Špaček: 2000 Kč

Králík: 5000 Kč

Kolik berou herci?

V deníku Aha! už před časem vyšel článek o tom, kolik mají za natáčecí den herci nekonečného seriálu Ulice. Oproti zvěři ovšem mívají daleko víc natáčecích dní, takže si i mnohem víc nedělají. Tady jsou fundované odhady...

Rudolf Hrušínský: 13 000 Kč/den

Michaela Badinková: 8000 Kč/den

Matyáš Valenta: 5000 Kč/den

 Patricie Solaříková z Ulice: Naši partu na place občas nerozdýchává ani režisér

 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Zyxr
16. 2. 2018 • 09:24

Abyste se neposrali kvůli čoklovi

0707
15. 2. 2018 • 12:28

Náhodou ta společná pusinka ve třech ve včerejší ulici byla nádherná! Do očí nám vehnaly slzy ta reakce uvázaného pejska, který doufá............Fenečka je rozena herečka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.