Zpověď mámy pašeračky Terezy H.: Vůbec nechápu tu krutost, Terka není chladnokrevná bestie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpověď mámy pašeračky Terezy H.: Vůbec nechápu tu krutost, Terka není chladnokrevná bestie!

Z Terezy je v Pákistánu celebrita.
Z Terezy je v Pákistánu celebrita. (Facebook)

Případ jednadvacetileté Terezy zadržené s hromadou drog v Pákistánu hýbe českou veřejnosti. Po původním mlčení se její matka rozhodla konečně promluvit!

„Vůbec nechápu tu krutost, s jakou lidé reagují na různých strankách... popisují ji jako chladnokrevnou bestii, přitom Terku vůbec neznají," zlobí se paní Táňa P. na stránkách magazínu Reflex. A vystudovanou sociální pracovnici řádně namíchla i Terezčina kamarádka Simona, která o ní stále něco vykládá na veřejnosti: „Pravděpodobně je z nějakého důvodu nešťastná, a proto kope kolem sebe. Je mně jí líto."

Ale vrásky na čele dělají mamince zejména Terčiny zdravotní problémy: „Terezka prodělala v sedmnácti letech operaci, kdy ji vzali preventivně slepé střevo. Žádná jiná příčina bolesti nebyla nalezena. Dva roky nato absolvovala další operaci, při které ji odebrali kus střeva. Nestravuje se zrovna nejvhodněji, proto mívá často trávicí problémy. Bolesti žaludku a podobně."

Tereza H. šla k soudu s úsměvem a sepjatýma rukama:



Přečtěte si
kuropatka
3. 4. 2019 • 19:25

Je ja jsem se dostal do diskuze a chci říct jedno Kdyz ji potrestaji tak to ostatní odradi a to je smysl toho všeho Takže objetujme jednu v zájmu všech

kozinozka
28. 12. 2018 • 14:29

A jak velký rozdíl je mezi chladnokrevností a cynismem?

zamlzena
28. 12. 2018 • 14:27

Raději měla mlčet. neměla jsem dobré mínění o práci sociálníchpracovnic, jelikož mnohé jsou reálně zcela nekompetentní takovou práci dělat a spíše škodí.tPaní nedokázala ani základním svoji dceru vychovat, a chtěla by pomoci a radit druhým lidem?

antonuis.j
18. 2. 2018 • 13:37

No ale počkej, to neříkej - naše nová pračka je i vypnutá chytřejší než ty dvě "sociální" pracovnice neboli šlapky...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.