Paterčata v balíku: Může za to Forman! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Paterčata v balíku: Může za to Forman!

Tady byly prckům tři roky. Michael Terezka Deniel Martin Alex
Tady byly prckům tři roky. Michael Terezka Deniel Martin Alex (Foto www.rcmilovice.cz, ara)

Čtvrté narozeniny paterčat poněkud zkomplikovaly jejich rodinou situaci. Přišly totiž o pečovatelku, která jim chodila pomáhat. Rodina navíc kvůli přijetí peněz z finanční sbírky, přišla o sociální dávky. Jejich situace není jednoduchá, ale naštěstí se stále najdou dobří lidé, kteří jim rádi pomohou.

Po Pavlu Šporclovi, který kromě obdivu, sklidil za dobrý skutek i nenávistné komentáře, přispěl rodině i oscarový režisér Miloš Forman. „Máme s Milošem v Česku společný účet, ze kterého jsem jim nějaké peníze poslala. Já tyhle věci nezveřejňuju, protože proto to nedělám,“ potvrdila informaci Martina Formanová.

Rodina paterčat se stále nachází ve složité situaci, i když od září, co nastoupil otec dětí Antonín do práce, je to lepší. Maminka Alexandra je však stále na nemocenské, kvůli komplikovanému porodu má stále zdravotní potíže a musela podstoupit i několik operací.

 Paterčata na srazu vícerčat

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.